Foto van een Schaffer 336, bezig met poseren.tja, als ie niet alles kan beuren.. dan maar zo. Foto is geplaatst door unimogboppe op 19-01-2012 om 19:59:44, met 17 reacties.

Schaffer 336

unimogboppe
Foto van een Schaffer 336, bezig met poseren.

tja, als ie niet alles kan beuren.. dan maar zo

Reacties

Siebenga
:lol: en dan het stuur omgooien!
unimogboppe
Haha, zonder gewicht voorin komt hij nu van de voorkant, als je snel van achteruit naar vooruit gaat:P
HesselFiatpower
Haha zo kan het ook, keer wassen dat ding:P
john deere 7810
Hmmm dat had ik er toch iets anders achter gemaakt met de gewichten net over anders en dan aan bijde kanten van de balk
unimogboppe
@john deere 7810

had ook gekunt, maar dit is makkelijker
sgt-plantenbak
En mooier
Fendt926Driver
Ik heb er een platte koker 3 maal20 cm achter geschroefd met uitsparingen voor fendt gewichten. bij 1 gewicht wordt hij dan maar 4 cm langer en niet direct 25 cm langer. kun je ook doen met agrotron gewichten of zo
unimogboppe
@Fendt926Driver

wij hebben ook fendt trekkers;) maar maar 5 gewichten, heb deze gekocht voor trekkertrek, scheelt heel wat in prijs;)
t6010plus
Bij m'n baas hebben we d'r ook 2 stripjes aan gelast voor fendt blokken maar da gebruiken we bijna niet omdat het te geaarlijk is ivm omvallen 😛 (giant d262sw) 😉
guldner75
@Fendt926Driver

en dan een keer achteruit tegen een muur ofzo ... duurgewichtje kapot! die gietdingen kunnen niks hebben
Fendt926Driver
@guldner75
ja shoveltje dat ik heb is niet om er mee tegen een muur te rijden . je zegt ook niet neem geen vario want als er een boom op valt ben je veel geld kwijt. maar idd kunt veel geld kwijt worden in gewichten.
sjonnie
Ik hoop voor jullie dat ie heel blijft.. Wij hebben eens (met minder contragewicht) meegemaakt dat ie doormidden brak. De kogel in het draaipunt was afgebroken, waardoor stuurcilinder en alle slagen e.d. ook kapot waren. Dingetje total-loss.. Was ook een Schäffer 336;)
Kukel
Wordt de shovel niet beter van..
guldner75
@Fendt926Driver

ja dat is zeker waar! maar vaak weet je wel ongeveer hoe ver je overal vanaf kunt rijden en met zon gewicht erachter (klein beetje extra uit steek) kunnen veel het presteren toch nog tegen de muur te komen! op deze manier zijn er ook al veel fendt gewichten kapot gegaan met kantenlosmaaien (maishakselen) en dan in de wagen kijken, hakselaar remt en gewicht kapoet ..... niet het slimste miss maar toch.... komt voor
joellll
Wij hebben hetzelfde op de schaffer gemaakt
newholland6640
Wij hebben het ook gemaakt. Maar het zit er alleen op als we grote balen moeten lossen. Willen beetje hoog stapen en anders kan hij er 2 niet houden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 336 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!