Enkele maanden geleden in Duitsland :). Super 1500TVL, van de laatste serie.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 01-02-2012 om 20:50:04, met 17 reacties.

Schlüter Super 1500TVL

Schluterfan
Enkele maanden geleden in Duitsland 😄. Super 1500TVL, van de laatste serie.

Reacties

T202Valtra
Mooi!
sebas deutz150
Mooi met die rij ondergewichten en die 4 bananen voor op.
Schluterfan
@sebas deutz150

Die rij ondergewichten heb ik ook op de 1250. Met de tijd wil ik ook de banaangewichten zoals deze ze heeft er ook nog eens bij hebben. Alleen zijn ze heel duur, 140euro per stuk, en dan heb je de holle versie, terwijl de origineel volle zijn, dubbel zoveel wegen (80kg ipv van 40 bij de holle)
Abarth
Deze staat er wel strak bij zeg!
herman johndeere
Mega mooi ding echt ouwe kwaliteit met echt pks!!
boyjd
Mooi beest
schluterman
Weis weiler of niet simon.
Schluterfan
@schluterman

Idd, Weihsweiler. Reiner was op dat moment niet thuis,maar we mochten wel even het terrein op, er was net familie ook daar.
schluterman
@Schluterfan
Ik ben er ook een keer geweest.Hij heeft wel mooi spul zo af toe staan .We moeten er binnen kort nog een keer naar toe.En het foto toestel gaat mee. 😉
Schluterfan
@schluterman
Ja, altijd vingers kruisen als je daar heen gaat. En als je met iets verveeld zit, of niet weet, dan helpt hij graag 😄. Toen ik 2 jaar terug de 1250 aan het restaureren was en onderdelen nodig had ben ik ook eens langs geweest bij hem, om 21u s'avonds... Ik had em enkele dagen ervoor een fax gestuurd met de onderdelen die ik nodig had, maar die bleek hij niet ontvangen te hebben. Ik was toen op weg naar Freising en ging dan de onderdelen ophalen, maar hij wist dus van geen fax. Sta je daar mooi denk je dan, maar hij liet me gewoon binnen en vroeg wat ik hebben moest. Hij vertelde dan ook wat van de velddagen in Freising die hij zelf nog kende van de fabriek.
schluterman
@Schluterfan
Ja die kerel die vertelt honderd uit ja.Je bent er niet een twee drie weg. Maar ja hobby mag geld koste en tijd he.
Schluterfan
@schluterman

Vorig jaar had ik de koppakking erdoor zitten, en toen gebelt dat ik dringend een nieuwe moest. Dat was de woensdag dacht ik, en hij verzekerde me dat die de vrijdag binnen ging zijn. Ze was de dag zelf nog op de post gedaan dacht ik, maar het duurde toch tot dinsdag eer ik ze had, en dat lag niet aan Reiner, maar aan de kl*ten Belgische Post! Blijkbaar word er in Duitsland ook aan weekendpost gedaan in dringende gevallen, maar in Belgie is dat precies niet nodig. Heb em dan nog de dag zelf gerepareerd 😄.
schluterman
@Schluterfan

Dat hebben we op het werk wel met volvo onderdelen he vandaag bestellen en morgen uit zweden binnen.Dat werkt gewoon super.Maar even terug te komen bij Reinier die heeft geen website of internet simon.
Schluterfan
@schluterman

Allesinds geen website. E-mail heeft hij misschien wel, maar loopt er niet mee te koop denk ik. Als je belt, en je vertelt het in het mooi nederlands, dan verstaat hij het grotendeels wel. Hij heeft vrij veel belgische en nederlandse klanten, dus hij is het gewoon veronderstel ik.
schluterman
@Schluterfan
Dat mooie nederlands dat wordt moelijk.Nee dat is gekheid.Maar ik wist niet dat hij veel nederlandse en belgische klanten had.
Schluterfan
@schluterman
Waarschijnlijk meer als we zelf denken 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!