Foto van een Hyundai 500, bezig met dumperen. Zie de website www.bouwmachinesvannu.nl. Foto is geplaatst door Gerrit GBo op 03-02-2012 om 20:14:17, met 13 reacties.

Hyundai Robex 500 LC

412 foto's van @Gerrit GBo

Gerrit GBo
Foto van een Hyundai 500, bezig met dumperen. Zie de website www.bouwmachinesvannu.nl

Reacties

fendt-vario
Apart dit is meer voorop de weg ofzo ?
jefke
Woooow DAT is nog eens een dumper 😃
ford5000
@Gerrit GBo

Nou Gerrit, hoe ging dat met het monster van van der Bruggen?
Gerrit GBo
@ford5000 Ben hier zelf niet bij betrokken maar wat ik van de uitvoering begreep heb je hiermee een hoger rendement als de A30 en/of A25. Je moet er echter wel de ruimte voor hebben en eigenlijk kun je niet meer zonder platenbaan.

@fendt-vario Deze is gewoon voor in het terrein, neemt alleen wat meer mee als een normale A30
ihc-driver
@Gerrit GBo Zijn de assen van de kar ook aangedreven of niet?

Ik zie hier niet echt t nut van in, knikdumper is de koning op onverhard terrein op t verharde de vrachtwagen. Hier zal best wel over nagedacht zijn maar een groeve of slecht terrein hoef je denk ik niet meer aan te denken met deze combi. en scheef staan met kiepen is ook niet verstandig met zon bak. Maar wel een mooie combinatie
Gerrit GBo
@ihc-driver Assen zijn niet aangedreven, maar een vergelijkbare A30 of qua m3's een A40 is ook niet geschikt voor slecht terrein. Ze kunnen er wel doorheen komen, rijden zelden vast, maar dit soort machines renderen pas als ze snel kunnen rijden en vlot geladen worden.
Bastend mooi spul
manus
@Gerrit GBo

Je hebt wel iets apart nu!
Gerrit GBo
@manus Is inderdaad bijzonder om te zien
930triplemaaier
Deze volvo heeft de bijnaam De Knoepert
devermeiren
Ziet er goed uit 😉
boerke_geuens
Niks beter as ne volvo dumper man jezus wa n beest

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hyundai Robex 500 LC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!