Foto van een Claas Jaguar 690 SL, bezig met vast zitten.Beide trekkers zijn New Hollands TM 155.. Foto is geplaatst door Jan douwe op 13-02-2012 om 21:18:05, met 8 reacties.

New Holland TM 155

Jan douwe
Foto van een Claas Jaguar 690 SL, bezig met vast zitten.
Beide trekkers zijn New Hollands TM 155.

Reacties

Siete
@ Jan douwe
Is dit al een oudere foto of is er nog iemand die hier in de buurt met zo'n Hakselaar draait? Zag namelijk dat je uit de Triemen komt? Kan even niemand bedenken die met dit materiaal rijd. 😄

Mvg,

Siete
sijtzerm
Dit is loonbedrijf, Kloosterman uit Jistrum...
Jan douwe
Juustum;)
Siete
Oke wist niet dat ze ook nog een hakselaar van dit type hadden, laat staan een nog werkend exemplaar. Bedankt voor de info 😄

Mvg,

Siete
sjouke
Zo leer je nog eens wat Siete 😉 ik miste deze foto al op TF. had hem al eens op waldnet gezien 😉
Jan douwe
Ja klopt, komt ook van waldnet. Heb ik ook bij de bron vermelding gezet, maar zie het hier verder niet bij staan.

Zal ik het anders nog bij de beschrijving plaatsen?
dickt
Ik, radium45 en fendtpower123 hebben dit object verplaatst van Tractoren Claas Jaguar 690 SL (Vast Zitten) naar Tractoren New Holland TM 155 (Maïs hakselen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!