Foto van een Linde Heftruck, mooi bakje vol.. :D. Foto is geplaatst door mf gek op 19-02-2012 om 10:28:54, met 12 reacties.

Linde Heftruck

mf gek
Foto van een Linde Heftruck, mooi bakje vol.. 😃

Reacties

eppo
Doet deze ook zo lang over kantelen? hebben laatst ook even een week een wifo te leen gehad maar was niet alles. hij morst wel minder.
JJ
@eppo Wat voor merk hebben jullie dan als ik vragen mag? Als niet afschud morst die inderdaad best veel. Maar wifo heeft eigenlijk 2 types zoals deze over de lepels (veel meer slijtage door meer bewegende delen.) En vast aan het bord (meer werk met aan en af koppelen.)
eppo
Wij hebben een kooi vrouwenparrachie bak. onder licentie laten bouwen bij wifo. kooi bouwd nu alleen nog kooi apen. die bak kanteld ook op de voorste punten van de lepels. en kipt veel sneler als een wifo.
JJ
@eppo Ok nog nooit van gehoord. Ons valt de snelheid van kippen eigenlijk niet tegen, maar we weten waarschijnlijk niet beter haha 😛 .
JJ
@mf gek Zie trouwens dat je uit vierhuizen komt, daar haalt mijn baas ook wat pootgoed bij zijn neef en oom.
eppo
@JJ

daarom ben ik ook blij dat wij een keer een wifo gehad hebben. dan kun je mooi machines vergelijken. maar wij scheppen wel steeds minder met de schepbak dit jaar 2000 ton met de schepbak opgepakt. ook al is dat niet zo veel dan wil je wel dat het snel gaat 😃 bij die kooi bak zitten de lepels als het waren binnen in de bak zodat de cilinders veel korter zijn.
maartendankers
Ik maakte zon bak wel eerst 30cm hoger... Neem je teminste wat mee.
mf gek
@eppo

hij kantelt niet echt sloom ofzo..

@JJ
en wie is jou oom dan als ik vragen mag?
eppo
@maartendankers

de nieuwen zijn volgens mij ook breder te krijgen. hoe hoger hoe harder die aardeppels er in geramd worden. nee maar als je een keer met die van ons gereden hebt dan wel. of wij hadden toen gewoon een slome wifo 😃
JJ
@mf gek Is de neef en oom van mijn baas. De neef is Anselm Claassen, en de oom weet ik niet. Heb nog wel een foto van 2010 bij hem:
mf gek
@JJ

oh oke, anselm claassen ken ik wel.. en ik denk dat die oom van achternaam aling heet, als ik die trekker zo zie..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Linde Heftruck ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!