Foto van een Claas Jaguar 900, bezig met poseren. Foto is geplaatst door Tim Schenk op 20-02-2012 om 20:10:19, met 11 reacties.

Claas Jaguar Meerdere

Tim Schenk
Foto van een Claas Jaguar 900, bezig met poseren

Reacties

RuudBus
Ik mis er 1tje
Tim Schenk
Die is weg he, daar zijn die nieuwe 980 voor in de plaats
RuudBus
2 toch of niet?
Tim Schenk
Jah een splinter nieuwe en de andere stond 300h op demo machiene maar dan met sickers eraf en witte velgen en geblendeerde ramen
RuudBus
Hebben ze bijde een open kooi? waar de messen op zitten. of zitten er dichte in
LiebherrCaseman
Welk bedrijf is dat?
Tim Schenk
@RuudBus
dat zou ik eigenlijk niet zo gouw weten
930triplemaaier
Hoe vaak zijn die hakselaars al niet compleet gereviseert? en hoeveel uren hadden de hakselaars die weg gegaan zijn dan?
Tim Schenk
@930triplemaaier compleet reviceren doen ze niet, ieder jaar gaat hij kwa binnewerk wel helemaal uit elkaar en iederjaar worden de messen wel zon 5keer of meer vernieuwt en binnepijp een nieuwe slijtplaat erin bij de 980 was na een maand de binnenpijp al weggesleten
mfcase
Ik, marcoMFFAN en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Claas Jaguar 900 (Poseren) naar Tractoren Claas Jaguar Meerdere (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar Meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!