Foto van een John Deere 6920 S, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Deere6920s op 23-02-2012 om 22:53:52, met 17 reacties.

John Deere 6920 S

Deere6920s
Foto van een John Deere 6920 S, bezig met poseren.

Reacties

Jahn
Ben je zo blij met je vredestein banden ? 😛
Vet!
Deere6920s
@ jahn, mag ik eerlijk zijn.. Ja ze zijn super, we hebben hier voor conti's gehad maar dat was 25x niks.. de tractor kwam zijn vermogen niet kwijt...minste of geringste en het was graven.. met deze bandjes niet!
deeremeneer
@Deere6920s Wij hebben deze vredestein banden ook op een 7720 en zijn er ook zeer over te spreken.
Deere6920s
@ thedeeremeneer: ahh kijk aan, maar heb best veel voorlader werk... dat zie je toch wel aan de banden moet ik eerlijk toegeven... stukjes uit de nokken.. en veel manoeuvreren bijvoorbeeld.
Niek1988
Dan scheelt het nog wel enorm dat je Vredestein Traxion hebt, dat is stug rubber en slijt veel minder hard dan bijvoorveeld Michelin of Trelleborg
Toontje kemper
@Deere6920s

Ik vindt het resutaat bij het achteruit rijden eerlijk gezecht tegen vallen door het snel aan laden van de band met grond.
Wat is jouw mening?
Deere6920s
@Toontje kemper hmmm, ja kan best wat u daar zegt.. ik heb echter die problemen nog niet gehad of ervaren.. ik heb ze weliswaar pas 1200 uur eronder liggen... maar tot nu toe nog altijd zeer tevreden!! hiervoor hadden we conti's op die tractor liggen alleen veel te smal natuurlijk.. de tractor kon zijn pk's niet kwijt en bij minste of geringste, de cultivator te veel te laten zakken ging hij graven... en bij deze banden mag ik tot nu toe niet klagen..
en op de weg ook fijne band om mee te rijden!!
Wilting NH
Ik vind die vredestijns wel mooie banden

maar akkerbouwer hier in de buurt waar ik wel is werk heeft 2 6830's een met 650 trelleborg en een met 650 vredestijn en hij was eerst heelmaal vredestijn gek, maar hij zegt nu geef mij maar die trelleborg's, komt die veel verder mee met lelys rooien, en achteruit willen die vredestijns helemaal nix, omdat ze dan niet willen lossen.
Deere6920s
@Wilting NH hmm, dat is minder dat hij er niet zo tevreden over is... Wij hier thuis wel, we hebben bewust niet voor michelin of trelleborg gekozen, omdat
We door het jaar heen toch nog al redelijk veel transport
Over de weg hebben.. En advies was ook vredestein voor onze doeleindes..
ford8630power
Trelleborgs doen het inderdaad super in de modder. En continentals zoals je zegt zijn inderdaad waardeloos, maar als je veel op de weg zit zijn die vredesteins wel geschikt inderdaad.
janhenk
@ford8630power
trelleborgs super in modder?? man die dingen willen ja direct na china!
ford8630power
@janhenk

Nee man! Die graven zich een weg naar het oppervlak! 😄
janhenk
@ford8630power
hahaha dit worden wij niet eens :lol:
615driver
Vind het een prachtige trekker,maar dat witte op de banden vind ik niks
sanderfendt
@ford8630power

ben ik helemaal met je eens, vredestijn heb ik geen goede ervaring mee, onze loonwerker heeft op de NH's Vredestijns liggen, maar ik heb er een paar x mee gereden maar als je maar ietjes graaft zitten ze al vol.. bij Trelleborg is dat veel minder snel zo. maar dat is mijn ervaring 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6920 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!