Foto van een Massey Ferguson 35 X, bezig met bemesten van een rolkasvak in noordwijkerhout.. Foto is geplaatst door warmerbros op 25-02-2012 om 20:00:59, met 16 reacties.

Massey Ferguson 35 X

warmerbros
Foto van een Massey Ferguson 35 X, bezig met bemesten van een rolkasvak in noordwijkerhout.

Reacties

Kimi4ever
Mooi Setje 😄
warmerbros
Ja mooi om met de 35x ff te doen past mooi dat strooiertje erachter
Kimi4ever
@warmerbros

Ja & zo met het zonnetje er bij vandaag is dat wel zeer mooi 😄
RobDeutz104
Gewoon genieten vandaag om buiten te zijn
warmerbros
Heerlijk weertje dat ben je gewoon niet meer gewend
pieto84
Was het idd mooi weer voor! Die strooier past mooi achter de 35x ja. Hoe gaat het met draaien dan? Kom je dan niet met je achterwiel tegen die steunpoot aan? Omdat er zulke grote wielen onder liggen..
warmerbros
@pieto84
ja idd piet dan moet je wel een beetje oppassen met wegdraaien
pieto84
@warmerbros
Ik vind het mooie wagentjes dies schuitemakers! Hier in de buurt in het oosten vh land zie je ze best veel. Op het werk hebben we er 2, maar je moet er niet een te grote trekker voor zetten ivm de steunpoot. Maar toen ze dat ontwerp 50 jaar geleden maakten was er nog geen enkele boer die zo'n grote trekker had.. Anders kun je de steunpoot ook nog omhoog zetten, maar dat beperkt je zicht naar achteren toch wel weer..
warmerbros
@pieto84
we hadden voor de kas speciaal een strooiertje maar die was wat aan de kleine kant ging verder wel goed maar toch je nam niks mee, vandaar dat we een iets grotere hebben gekocht en de schuitemaker is gewoon een mooi strooiertje en met onze kleine trekkers prima te toen,we hebben er nog een hoop plaezier van zo
fiatjuh
En champost zou je er ook mooi mee kunnen strooien peter,komt dat ook nog van het jaar,of is het al gebracht
warmerbros
Nee ga hem wel bellen in noordwijk strooien we zelf denk ik en bij mijn moeder moet johan maar doen
fiatjuh
Dus dan ga je zeker dit jaar meer afnemen voor een kerstkaart ,ha,ha
warmerbros
Ja ze kunnen niet om mij heen natuurlijk dit jaar hahaha maakt me niet uit hoor roland als ik maar goedkope mest heb
pieto84
@warmerbrosIk heb er wel een beetje mindere ervaringen mee met compost in een schuitemaker.. Het wil wel eens tussen die schakels van de bodenketting gaan zitten.. Zeker in combinatie met oudere kettingen wil dat wel eens misgaan.. Dan kun je beter zo'n duitse met scheepskettingen hebben..
warmerbros
We hebben met deze ook al eens een lekke keering gehad maar die hebben we gemaakt toen, verder is het een makkelijke strooier je kan hem lekker rustig afstellen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!