Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door rickjd op 27-02-2012 om 14:55:09, met 7 reacties.

John Deere 3050

rickjd
Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.

Reacties

rickjd
Jammer van de Kwaliteit, Had m een keer verkleind voor n avatar zonder backup. En nu weer groter gemaakt. Anders had t denk ik wel n topper geweest 😃
Trekkerrfan2130
@rickjd ik maak altijd 2 bestandjes van een foto. 1 altijd en blijft zo als die is en 1 aangepast. Maak je 2 mappen in je computer zo als ik doe. met tf foto's aangepast en gewoon tf foto's 😉
rickjd
@Trekkerrfan2130

Okee, Ik heb gewoon afbeeldingen en dan de jaartallen en dan Agrarisch en prive en daaronder dan weer verdeeld met Titels zoals: bagger slepen en Maaien . Ik zoek nog wel even tussen de automatische backup van Dell misschien vind ik nog wel wat en herplaats ik m .
JJ
Is inderdaad een goede foto.
Heb op mijn bureablad een map Tractors > dan fotocamera, telefoon en video > dan een map van elk jaar > en dan waar of bij wie de foto gemaakt is.
Als ik de foto verklein of bewerk sla ik hem met de bestandsnaam met een 2 erachter.
jd-tiessink
Donders foto
Valtraboerties
Moooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!