Foto van een Fendt 936, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door robbert7130 op 06-03-2012 om 22:17:52, met 12 reacties.

Fendt Interieur

robbert7130
Foto van een Fendt 936, bezig met poseren.

Reacties

stannetje96
Fendt --> interieur --> poseren?
Payton
Dit is de Vario Tronic die ik het mooist vind, zit net tussen de oude en nieuwe in. Ik vind de mooiste die er gemaakt is. Heeft deze al touchscreen of niet?
eddie
Waar is die oranje draaiachtige knop voor op de variostick ?
fendtjuh
Snelheid van het optrekken zegmaar, 4 standen, 1 is rustig en 4 is lomp snel de straatstenen eruit knapp'n 😛
eddie
Dus standaard op stand je 4 laten staan 😃
fendt-412
@eddie

als je nokken wilt zien die dubbel vouwen wel ja 😛
Gaat wel ziek hard met 360pk als je dan volgas optrekt, helemaal de ouderen met een MAN motor.
eddie
Hoe harder hoe beter 😛 Nee gekheid, maar wel mooi dat je dat ook kunt instellen, Als ik soms ook zie hoe hard die trekkers wel niet weg trekken, die cvx(en) kunnen er ook wat van trouwens! 😛
fendt-412
Quote @eddie:
Hoe harder hoe beter

De banden en brandstofboeren hoor je vast niet klagen 😛
Dat roppen is het leuke momenteel wel vanaf als je ziet wat gasolie kost.
eddie
Klopt de prijzen zijn aan de hoge kant, maarja doe je weinig aan. Het enige wat je kunt doen is zo weinig mogelijk zelf trekker werk te doen, en zuinige rijden natuurlijk.
fendt-412
@eddie

stuur mij dan maar zon loonwerker die de hogere dieselprijzen niet doorrekend 😛 die tarieven gaan echt wel omhoog vergeleken met vorig jaar. Ze hebben alleen nog wat voordeel omdat ze zo veel inkopen, of nog aardig wat hebben zitten van afgelopen najaar, maar verder maakt het weinig uit denk ik.
eddie
Ken genoeg bedrijven die dezelfde prijzen hanteren als vorig jaar, vooral dan ook grondverzet bedrijven, als ze prijzen omhoog gooien, prijzen ze zichzelf de markt uit. Iedereen moet lijden in deze tijden helaas..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!