Foto van een John Deere 7230R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV.Nieuwe banden erop, Nieuw Zuidberg fronthefje erop., mooi geintegreerd alsof de hef vanaf fabriek er al op zat. Dit is een zwaard

John Deere 7230R

JD6930
Foto van een John Deere 7230R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV.

Nieuwe banden erop, Nieuw Zuidberg fronthefje erop., mooi geintegreerd alsof de hef vanaf fabriek er al op zat. Dit is een zwaardere als een van JD zelf werd mij verteld.

Bijna klaar voor het echte werk!

06-02-2012-Esbeek

Reacties

JD 6430 The Best
Alweer een R verkocht?
john deere 7810
Kijk die cilinders 😛
JD6930
Quote @JD 6430 The Best:
Alweer een R verkocht?

Dat kan best zijn 😉 De verkopen gaan erg goed van de 6 en 7R.

Maar deze is al even bij de Kok, heeft daar nieuwe bandjes gekregen maar moest toen wachten op de Zuidberg fronthef die nog niet geleverd was en nu wel, dit is dezelfde als onderstaande foto. 😉
dresje80
Voor jan dommel hooge mierde ??
huub case
Is er eentje die doorloopt tot vooraan de cabine?
RobinBos
@JD6930 is die hef bij de kok opgebouwd of bij zuidberg zelf?
JD6930
Quote @dresje80:
voor jan dommel hooge mierde ??

PB 😉

@huub case

Denk het, weet het niet zeker. Ik zag geen naad. Het leek net alsof ie int frame geinegreerd was net als die van JD zelf.

@RobinBos

Geen idee!

@haasjeRens zal het wel weten 😉

Hij stond in de werkplaats. Maar ze waren achter bij de hef ook bezig dus kan ook daarvoor zijn geweest. 😉
RF-HanomagR19
Vandaag nog bij zuidberg geweest. Lieten ze dit model ook op de computer op de tekenkamer zien en dat ze nu ook al zo strak mogelijk maakte (qua uiterlijk), oog wil ook wat. Super modern bedrijf!

Volgens mij monteerde zuidberg zelf niet. Voor andere trekkers waar ze gewoon aan de fabriek leverde zaten de fronthefs binnen 7 minuten aan de trekker. Dus als je een rekening krijgt van 3 uur ben je genaaid 😃
huub case
@JD6930

ik denk dat dat er zoweentje is. want ik zie onder de vooras van dat vreemd gevormd ijzer naar achter lopen. schijnt een 300 kilo zwaar frame te zijn ter versteviging.
[
deze heeft dat ook en dus voor zulk soort werk.
je kunt het nog net zien bij deze foto
JD6930

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!