Foto van een Kuhn meerdere, bezig met poseren.Wachten, wachten, en...................................................Nog eens wachten, tot de volgende aan een sleutelbeurt toe is en het uiteindelijk z

Kuhn meerdere

JD6930
Foto van een Kuhn meerdere, bezig met poseren.

Wachten, wachten, en...................................................
Nog eens wachten, tot de volgende aan een sleutelbeurt toe is en het uiteindelijk zomer wordt.

Een deel van het Kuhn materieel.
Deels verkocht, deels voorraad.

06-03-2012-Esbeek

Reacties

MF- 4255
Lijkt me leuk spul als je dit in je weiland mag hebben 😃
JD6930
Quote @MF- 4255:
Lijkt me leuk spul als je dit in je weiland mag hebben

Ik denk dat als je dit allemaal in die staat bij je hebt staan dat je het dan wel wil verkopen 😛 Of een deel ervan. 😛 Tis niet echt goedkoop spul, dat Kuhn.
MF- 4255
@JD6930 Haha nee daar heb je gelijk in ben je naar de kuhn fabriek geweest
Toontje kemper
@JD6930
Vandaag niet in Esbeek geweest?
Er stond een mooi rijtje nieuw/gebruikt van John deere langs het hek!
JD6930
Quote @MF- 4255:
@JD6930 Haha nee daar heb je gelijk in ben je naar de kuhn fabriek geweest

Nee. Gewoon weer eens op terugwerk van men werk van men fiets gestapt toen ik langs de Kok reed. Ik zag een heel mooi rijtje JD's staan en heb na daar een foto van te hebbe ngemaakt voor het hek en bij sommige door het hek ook maar even een foto (ook door het hek) van deze Kuhn'tjes gemaakt om vervolgens men fiets te pakken en hem daar onder het afdak voor de showroom te parkeren en weer eens een rondje door het bedirjf te maken. 😛 'T was weer twee weken geleden he 😛

De vrachtwagenchauffeur vroeg mij wel wanneer ik weer eens mee reed maar ik heb het nu iets te druk met school en over een een stuk of 3 maanden ben ik toch klaar met school en kan nog genoeg vrij nemen op men werk dus dan vraag ik wel weer een keer of ik weer een eker mee kan rijden en dan heb ik meteen een nuttige vrije dag. Inplaats van tot 12 uur in bed en daarna nie veel doen lekker om een uur of 6 a 7 in de vrachtwagen stappen en een rondje door NL/Duitsland. Al zal het dan wel de Paus of Krampe fabriek of het DC van Mustang/Gehl worden denk en niet die van Kuhn, wand daar komt ie niet denk, dat spul komt via Reesink.
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@JD6930
Vandaag niet in Esbeek geweest?
Er stond een mooi rijtje nieuw/gebruikt van John deere langs het hek!

Je bedoelt deze onderstaande. 1 of 2 waren er nieuw(6830 sowieso volgensmij), de rest 2e hands.

Edit: ik denk dat het alleen 2e handse/demo's zijn, maar wel jong 2e handse/demo's met op zen minst 250 uur erop.

Ik ben vandaag wel weer in Esbeek geweest maar niet van men fiets gestapt. Kom er op dinsdag, woensdag, vrijdag langs op de terug weg van de Ah. Vandaag stond er ook een 6430 en 6230 bij, die stonden toen ik er was gisteren achterh et bedrijf, net geleverd denk.

Gister wel, toen heb ik gelijk even een rondje gemaakt door eht bedrijf en een hele hoop mooie nieuwe en 2e handse JD's en wat 2e handse Fendtjes, MF, Valtra, en ga maar door op de foto gezet. En natuurlijk die mooie 7R met zen Zuidberg fronthefje die bijna klaar is voor vertrek richting het hier nietzovervandaanzijnde 😛 De foto daarvan staat al een op TF.
casepowers
Waarom staat dat duure spul buiten? Jij zegt wacten en wachten maar hoelang is dat wachten? Lijkt me erg slecht niet gemonteert spul buiten laten staan.
casepowers
Met name water wat nu overal in loopt, in lagers enzo.
casepowers
.
JD6930
Quote @casepowers:
Waarom staat dat duure spul buiten? Jij zegt wacten en wachten maar hoelang is dat wachten? Lijkt me erg slecht niet gemonteert spul buiten laten staan.

Ruimtegebrek. Je kunt wel buiten je 3 eigen panden + 1 oud pand wel overal loodsen bij gaan huren maar dat blijft ook niet leuk. En voor dit pand er stond huurde hij al meerdere loodsen bij, ik weet niet of dat nu nog is. Maar er moet een keer een beslissing genomen worden wat je nou wel en neit buiten laat staan. En zeg nou zelf; laat jij liever een nieuwe trekker van zo'n 50 000 euro buiten staan of een nieuwe schudder mvan misschien de helft van de prijs?

Er staan wel wat dingen binnen die ook wel buiten kunnen denk inplaats van deze maar toch. Ik zou ze ook liever binnen zetten als buiten maar als er geen ruimte is.

Ik schat dat het niet zo erg lang meer duurt voor dit of in elkaar wordt gezet of naar andere mechanisatiebedrijven gaat. En aan het meeste wat hier staat hoeft niet zo erg veel meer te gebeuren volgensmij. Die schudders hoeven volgensmij alleen de hooitanden en de wielen nog aan en die harken ook alleen de hooitanden of hoe noem je die. Die maaier is nog het meeste werk aan.

Maargoed, we zien wel. Een paar weken geleden stond er bijna het dubbele, dus het zal wel een keer goed komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!