Foto van een Agrometer Bemester, bezig met bemesten.Bemesten met gps.. Foto is geplaatst door ihcmarco op 07-03-2012 om 22:26:28, met 6 reacties.

Agrometer Bemester

ihcmarco
Foto van een Agrometer Bemester, bezig met bemesten.Bemesten met gps.

Reacties

PatrickZ
Nou zonder kun je toch ook wel recht rijden..
ihcmarco
Ja alles kan maar als je hem een baan niet gebruikt zie je het verschil! We gebruiken het ook met andere werkzaamheden echt de moeite waard.
Fokke
Met stuurautomaat ?
RobinBos
@PatrickZ
Niet alle boeren accepteren het meer dat je zomaar 50cm overlap hebt. voor sommige is het geen probleem, het ging immers al jaren zo, maar je merkt toch wel dat tijden veranderen. Een stuur automaat kost ook al niet zo gek veel meer tegenwoordig.
PatrickZ
@RobinBos
Klopt, bijna alles gaat toch richting gps etc.. Wij gebruiken het zelf niet maar denk dat je het 1 x hebt dat je niet meer wilt missen !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrometer Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!