Meteen toen de Paus shovels van de dieplader af waren werd deze mooie gloednieuwe John Deere 855D XUV 4x4 Gator klaar gemaakt voor transport, waarschijnlijk naar een van de andere vestigingen van Geer

John Deere Gator

JD6930
Meteen toen de Paus shovels van de dieplader af waren werd deze mooie gloednieuwe John Deere 855D XUV 4x4 Gator klaar gemaakt voor transport, waarschijnlijk naar een van de andere vestigingen van Geert-JandeKok BV of een van de service vestigingen.

14-2-2012-Esbeek

Reacties

isekitx
Mooi spul is dit gaan 50 toch?

Bij mijn stage hadden ze ook zo'n ding
JD6930
Quote @isekitx:
gaan 50 toch?

Volgensmij wel ja. Zijn idd erg mooie dingen! Alleen wel kei duur.
RobinBos
Als hij 50 loopt dan mag je hem niet op de openbare weg gebruiken, als hij 40 loopt wel.
JD6930
Quote @RobinBos:
als hij 50 loopt dan mag je hem niet op de openbare weg gebruiken, als hij 40 loopt wel.

Waarom mag dat niet?
RobinBos
Gators die via de officiele weg Nederland binnen gekomen zijn hebben een homolatie kit, die beschikken over verschillende extra componenten die de nederlandse overheid verplicht stelt. Hoewel er geen eisen aan die snelheid gestelt zijn loopt een gator met homologatie maar 40 ipv 50. Loopt hij wel 50, dan heeft hij die homologatie kit niet, en is hij niet via de officiele weg Nederland binnen gekomen.
JD6930
Quote @RobinBos:
gators die via de officiele weg Nederland binnen gekomen zijn hebben een homolatie kit, die beschikken over verschillende extra componenten die de nederlandse overheid verplicht stelt. Hoewel er geen eisen aan die snelheid gestelt zijn loopt een gator met homologatie maar 40 ipv 50. Loopt hij wel 50, dan heeft hij die homologatie kit niet, en is hij niet via de officiele weg Nederland binnen gekomen.

Ohw oke, ja dan zal deze wel 40 lopen denk. Aangezien het wel logisch is dat deze via de officiele weg het land in is gekomen denk.
RobinBos
Misschien dat ze wel op te voeren zijn, maar als je weet hoe, dan hoor ik dat graag 😃
Ik ben er wel eens mee bezig geweest, maar kon het zo snel niet vinden.
JD6930
Quote @RobinBos:
misschien dat ze wel op te voeren zijn, maar als je weet hoe, dan hoor ik dat graag

Kzout niet weten! 😛 Kben nie zo van dat opvoeren, kvind ze zo prima.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Gator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!