Foto van een John Deere 6210R op Trelleborg'jes, bezig met poseren.9-3-2012-Esbeek. Foto is geplaatst door JD6930 op 10-03-2012 om 20:27:53, met 10 reacties.

John Deere 6210R

JD6930
Foto van een John Deere 6210R op Trelleborg'jes, bezig met poseren.

9-3-2012-Esbeek

Reacties

albert-fendt
Trelleborg is standaard op john deere
Ik zou hem graag es willen zien op Vredesteins willen zien 😃
600 vooraan en 710 achteraan
JD6930
Quote @albert-fendt:
trelleborg is standaard op john deere

Ohw oke. Ja der zitten stickers op de deuren en aan een kant de trap van Trelleborg dus vandaar.

Ik weet niet of deze verkocht is of een demo is. Kan ook goed een demo zijn wand die horen er twee te komen uit de 6R serie, maar der zijn er ook al best wat verkocht, dus kweet niet.

@haasjeRens Weet jij of dit een demo of verkochte trekker is?
maartendankers
@albert-fendt Fout, op de amerikanen kan je ze niet eens krijgen affabriek.
Johndeere6210r
Jammer dat het hekken in de weg staat 😛
JD6930
Quote @Johndeere6210r:
Jammer dat het hekken in de weg staat

Haha 😛 Die trekker is daar schat ik donderdag geleverd en vrijdag mee in het rijtje gezet langs de weg toen de rest van de trekkers weer daar naar toe ging of is die ochtend geleverd en daar tussen gezet maar ik schat zelf het eerste. Als je geen hek rond het bedrijf zet kun je beter stoppen wand dan word het een na het ander weg gejat he. Maar die trekker zal daar wel staan doordat een deel van de rest daar zo in een rijtje stond.

Kheb nog wel een foto van de achterkant. Mooie lange spatlapjes! 😃
Johndeere6210r
@JD6930

Ja, is een zeer nette trekker. Er worden er daar precies al veel geleverd in in Nederland van de r serie. Als je bij onze dealer een besteld had moet je iets langer wachten. Ze zitten met vertraging of zoiets.
JD6930
Quote @albert-fendt:
trelleborg is standaard op john deere

Ohw 😉 Deze onderstaande heeft toch Michelin ofzoiets als ik het goed ize. en daar zijn na aflevering vanuit fabriek geen andere banden op gelegd 😉 :
JD6930
Quote @Johndeere6210r:
@JD6930

Ja, is een zeer nette trekker. Er worden er daar precies al veel geleverd in in Nederland van de r serie. Als je bij onze dealer een besteld had moet je iets langer wachten. Ze zitten met vertraging of zoiets.

Jazeker.

Ja er worden/zijn er in Nederland al best wat geleverd ja. Maar hier gaat het ook niet zo snel hoor.

Bij de Kok is dit nummer 3 van de 6 of meer 6R's die een apar maanden geleden allemaal al besteld waren. De eerste is halverwege november geleverd volgensmij, zie foto in mijn vorige reactie. De 2e niet veel later. Maar beide trekkers stonden al een maand of langer bij de fabriek te wachten voor ze op transport gingen. De 7R weet ik niet precies hoeveel er al zijn geleverd, ik denk 3 nu van de 4 of 5.

Bij de fabriek is idd iets vertraging dacht ik begrepen te hebben. In november mochten ze in iedergeval nog niet meteen weg terwijl ze eigenlijk 1 november al in productie gingen/geleverd zouden worden. De productie was al eerder van start maar vanwege het een of ander rond dat emmisie gedoe mochten ze nog niet weg, vandaar dat de eerste van de Kok ook zolang bij de fabriek stonden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!