Foto van een Samson Mesttank, bezig met poseren.Nieuwe tank van Backx maskinstation. Foto is geplaatst door fendt boerkuh op 11-03-2012 om 22:32:25, met 11 reacties.

Samson Mesttank

fendt boerkuh
Foto van een Samson Mesttank, bezig met poseren.

Nieuwe tank van Backx maskinstation

Reacties

deerefan
Daar kan de john deere weer mooi zn pk's op los laten 😄
S Schenning
Nette tank!
Brødrene rasmussen en Kibæk maskinstation zullen het ook wel een mooie tank vinden 😛
Heeft de fendt al wat meer pk´s?
Wimbo
Heeft Backx een JD dan?
S Schenning
Fendt 926 na mijn weten....
-lammert-
Mooi tankje
JJ
Mooie tank, waarom is deze met geel?
fendt936
Dat licht aan het bouwjaar, deze is van 2004 geloof ik maar ziet er zeker nog strak uit heeft altijd een sleepslangboom aangehangen. Dat gele is nog van toen het JOS was ofzo. Ik meen dat er voorop de tank ook nog samson JOS stond dat ik gezien had.
Heeft christ inmiddels wel kuubs weggerede hein?
fendt boerkuh
[deerefan] JD? dat woord staat niet in christ zijn woordenboek 😛
@S Schenning ik heb eerlijk gezegd nog weinig reactie`s van hun gehoord. maar ze zullen er vast niet zo blij mee zijn! en nee de fendt is nog niet gekietelt. binnenkort komt v Iperen dat doen.
[fendt936] samson heeft volgens mij in 2001 JOS overgenomen. en dus ook de groengele kleur. en vanaf 2004/5 werden ze gefacelift met de grijze kleur. vrijdag heeft ie eindelijk zijn eerste kuubs uitgereden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Samson Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!