Foto van een Fordson Major. Oa. ventiel voor externe hyrauliek. Foto is geplaatst door jammermaarhelaas op 14-03-2012 om 10:26:56, met 9 reacties.

Fordson Interieur

jammermaarhelaas
Foto van een Fordson Major. Oa. ventiel voor externe hyrauliek

Reacties

Hurli356
Ik, jammermaarhelaas en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Fordson Major naar Tractoren Fordson Interieur (Poseren)
Gerrit GBo
@jammermaarhelaas zelfs richtingaanwijzers!!
jammermaarhelaas
@Gerrit GBo

Ik weet alleen niet of richtingaanwijzers, in elk geval deze, af fabriek geleverd werden (lijkt me niet) ?
Gerrit GBo
@jammermaarhelaas Af fabriek hadden ze standaard bij mij weten niets. Degene welke voor de Duitse markt beschikbaar waren misschien wel maar dat weet ik niet zeker.
martijn1998
@jammermaarhelaas volgens mij heb ik gister met de eigenaar van deze trekker staan praten in Meddo, is dit een power major?
jammermaarhelaas
@martijn1998

Of het een PowerMajor is weet ik niet, zou goed kunnen wat betreft de klok onder het stuur, op de tank.
Mij viel ook op dat er een stond met net zo'n groene externe ventielhendel.
martijn1998
@jammermaarhelaas weet bij nader inzien 99% zeker dat dit hem is, die in meddo had ook een groene bediening van het extern ventiel, vierkante lampen op het spatbord, een rubber rand om de tank en dashboard, en de richting aanwijzing en het metertje onder het dashboard zaten daar ook zo op volgens mij.
Die power major in meddo stond te koop, ik heb nog een hele tijd met de eigenaar staan praten.
Ford Fordson
Altijd mooie trekkers!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!