Foto van een Volvo FH.. Foto is geplaatst door marcelihc844s op 14-03-2012 om 21:28:48, met 17 reacties.

Cat Onbekend

marcelihc844s
Foto van een Volvo FH.

Reacties

meilandfan
Mooi kraantje 😄
dookie
3.5 of 4 tonner ?
marcelihc844s
@dookie
5 tonner,
radium45
Ik, radium45 en Hurli356 hebben dit object verplaatst van Tractoren Volvo FH naar Grondverzetters Cat Onbekend (Poseren)
deeremeneer
Ik, radium45 en Hurli356 hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Cat Onbekend (Poseren) naar Grondverzetters Cat Onbekend (Poseren)
maikwolsink
Hier hej het kloteding gister heledag kranen op school deze was ik met 20 min weer af speling op de bak en niet zo'n beetje,traag vond ik,verwarming stond vol aan en was niet uit te krijgen,en deur kon niet los blijven
markwk
Is niks zo'n cat kraan. Heb een paar jaar geleden ook al eens op een 7of8ton's gezeten. Was zo traag als dikke stront. En de giek verhouding klopt niet. Je kunt niet met de bak bij het schuifblad komen enz enz enz.
Rikk
@marcelihc844s

Heb jij ze ook gebracht? 😉
Rikk
@maikwolsink

Hahah inderdaad! 😛
Rikk
Dit was een een 305 CR toch?
guus hiddink
Ik heb al eens een dag op en 3 t gedraaid van Cat en die deed het goed al vind ik persoonlijk kubota 1 van de fijnste kranen
Rikk
Zo een guus?
marcelihc844s
@Rikk Jah en opgehaalt,
Vaak licht het aan de machinist he,maar de speling klopt wel beetje,
Rikk
@marcelihc844s

Aha, Was jij dat! 😉
CoenNijenhuis
@marcelihc844s Volvo FH is wel heel ambitieus... Hou het maar op een FL.. 😉
marcelihc844s
@Rikk
jah Rikkert dat was ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Cat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!