Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw bak, bezig met poseren.in het echt is het een 46m3s bak

Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw

marcoMFFAN
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw bak, bezig met poseren.in het echt is het een 46m3s bak

Reacties

fendt818vario
Netjes! Ik ben een versnipperaar aan het maken, en daar hoort ook een mooie containerwagen bij. Misschien maak ik die later wel.
marcoMFFAN
@fendt818vario heb foto's gezien van de versnipperaar dat ziet er ook netjes uit.kan mooi met zo'n grote bak. is 46m3 int eggie
N-Htvt155Wessel
@marcoMFFAN ziet er erg mooi uit, is dat het onderstel van siku fortuna?
marcoMFFAN
@N-Htvt155Wessel ja dat klopt
N-Htvt155Wessel
@marcoMFFAN ff spuite , lijken/of is rvs miniatuur spatborden, onderdeeltjes farmodels?
marcoMFFAN
@N-Htvt155Wessel alleen het boventste gedeelte van het spartbord is van rvs.dit was het eerste wat ik heb gedaan maar wil um weer gaan verbouwen spartborden heb ik al wel, maar ben met wat anders bezig en niet altijd tijd/zin
N-Htvt155Wessel
@marcoMFFAN heb ik ook wel,. weet jij mischien in het miniatuur een achtervelg voor minituur newholland?(van replica) met vierpunt aansluiting?
marcoMFFAN
@N-Htvt155Wessel doe even een link waar het over gaat weet niet wat je bedoeld
N-Htvt155Wessel
ben van plan om onze 8160 na te bouwen, met ondersten van 8560 replica. heb hefje en spiegels al uitgezocht
marcoMFFAN
@N-Htvt155Wessel is dit wat die lijken er wel op maar weet niet of die er onder passen moet je even meten. en anders zelf maken. farmmodels.nl/Webwinkel-Product-5266637/…
N-Htvt155Wessel
@marcoMFFAN ja op zich wel is 0,3 mm lagen maar wel niet zo breed,.. allen zou de de banden makkelijk van de velg kunne halen denkje?(heb zelf niet zo veel ervaring met banden)

hier kun je foto's opzoeken van onze oude trekker

wessel-77.hyves.nl/album/33778033/…
marcoMFFAN
@N-Htvt155Wessel zijn beetje stug maar het gaat wel zal dan wel aan de binnekant beginnen, dan zie je de beschadigingen ook niet.
N-Htvt155Wessel
@marcoMFFAN oke danku

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!