Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.Een groot deel nieuw, een groot deel 2e hands. Vanwege de jaarlijkse Lichtjes(mountenbike)tocht in Esbeek die dit jaar(vanavond) in de loods op de a

John Deere Meerdere

JD6930
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.

Een groot deel nieuw, een groot deel 2e hands.

Vanwege de jaarlijkse Lichtjes(mountenbike)tocht in Esbeek die dit jaar(vanavond) in de loods op de achtergrond start en eindigd Staan deze nieuwe en jonge trekkers te pronken in het zonnetje langs de weg.

23-03-2012-Esbeek

Reacties

dresje80
Van daag nog gezien moes bij broexs nog wa bigbax halle
JD6930
@dresje80

Oke 😉 Stonden ze nog zo of waren ze inmiddels naar het hek verplaatst? Ik hoorde in iedergeval dat er wel nog wat meer bij het hek kwamen te staan die op deze foto nog tegen de muur staan. Tegen het hek stonden er op dat moment ook al 6.
dresje80
Teggen het hek er stonden best veel 62 64 66 68 75 30 83 en zo vogens mij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!