Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.John Deere 5070 M, 6330 Premium & 6330.23-03-2012-Esbeek

John Deere Meerdere

JD6930
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

John Deere 5070 M, 6330 Premium & 6330.

23-03-2012-Esbeek

Reacties

deeremeneer
Bijt nog harder op zijn tanden maar zegt nog steeds niks.
rickjd
JD6930
@rickjd

Ik ga niet op die reactie van hem in.
rickjd
@JD6930
wat houd dat in dan wat is dr dan
JD6930
DESLAGERURRE
@rickjd pb ..
Ruben-Wind
Volgens mij kom jij wel 3x per week bij cock of niet.
TLA-TSA
@JD6930
werk je daar, of kom je er gewoon steeds langs?
JD6930
Quote @Ruben-Wind:
Volgens mij kom jij wel 3x per week bij cock of niet.

Dat valt wel mee. Normaal eens i nde 2 a 3 weken. Vorige week idd. 3 keer. Dit; 1 keer(dinsdag) om een foto te maken van de 7R die klaar stond voor vertrek naar de eigenaar, en uitendelijk ngo enkele machines - 1 keer (woensdag) om te vertellen over de camera die ik dinsdag bij hun zo goed als achter Buurman Becx heb gehad, toen heb ik ook wel wat foto's gemaakt uiteindelijk, en 1 keer (vrijdag) om die camera goed in te laten stellen door een van de vertegenwoordigers die daar meer verstand van heeft als mij. Ze waren toen bezig met de voorbereidingen voor de lichtjestocht Esbeek die dit jaar ongeveer o pde plek waar ik stond bij eht maken van deze foto starte en finishte in de loods op de achtergrond. Daar heb ik toen voor ik die andere camera in liet stellen nog even wat foto's gemaakt men men oude, die ik overigens altijd zal blijven gebruiken. Die 2e kan ik af en toe wel eens gebruiken. Bijv. als ik ver in meot zoomen wat met die verder kan als met men andere.
JD6930
@TLA-TSA

Ik heb er stage gelopen in het magazijn en kom er nu 3 dagen per week langs 😉
TLA-TSA
@JD6930
om foto's te maken?
JD6930
@TLA-TSA

Nee op de terug weg van ah, dan staat het pand van de Kok aan men route op de terug weg. Eens in de 2 a 3 weken ga ik er dan wel eens langs ja, en soms meerdere keren per week maar das echt soms.
TLA-TSA
Oh de ow opleiding
JD6930
@TLA-TSA

ah is idd werken naast men opleiding als je dat bedoeld, maar die stage bij de Kok was opt vmbo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!