Foto van een John Deere 6210R, bezig met poseren.Whoppa! De teller staat op 5!? Gisteren afgeleverd.27-03-2012-Esbeek

John Deere 6210R

JD6930
Foto van een John Deere 6210R, bezig met poseren.

Whoppa! De teller staat op 5!? Gisteren afgeleverd.

27-03-2012-Esbeek

Reacties

niels vanderpeet
Mooi ding 😃
JD6930
@niels vanderpeet

Zijn ze meestal he als ze nog maar amper een uur op de teller hebben staan.
JJ
@JD6930 Mooie trekkers.
Misschien een idee om deze 5 op te sporen en wat actie foto`s van te maken van de in gebruik name.
JD6930
@JJ

Hoogeloon (van Beers),
Moerrgestel (van Haaren),
Esbeek (de Kok)
Esbeek (de Kok)
en die hierboven nu ngo Esbeek maar daarna weet ik niet.

Die bovenste twee zijn voor nu iets te ver weg, en die werken niet alleen in de woonplaats, en niet echt meer hier bij de dorpen dus dat valt nog niet mee om daar foto's van te maken als ze ant werk zijn helaas. Ik zal in de zomer wel een keer een dagje vrij nemen alst goed weer is en een rondje naar Moergestel ofzo fietsen en kijken of ik er een tegen kom, maar nu gaat dat even niet vanwege hw voor school). 😉
JJ
@JD6930 Ok, wel handig dat je in ieder geval weet waar ze zijn. Daardoor zou je namelijk meer afwisseling in je foto`s creëren.
JD6930
@JJ

Ja dat wel. Der komen nog meer 6R's en denk ik ook 7R's die al besteld zijn, maar waar die heen gaan weet ik niet. Dacht dat de Kok sowieso 2 demo's van 6R en 2 van 7R serie had besteld. De Demo's van de 6R zijn er ondertussen beide sinds enkele weken als ik het goed begrepen heb. Die van de 7R is mij onbekend. Ik denk dat die 7230 R ik een tijdje geleden op de foto had staan, die ook veel op beursen heeft gestaan en op de eerste foto op TF van dit jaar stond een demo is, maar der zou ook een 7280 R komen maar of die inmiddels als ergens gerarriveerd is of al verkocht is weet ik niet.

Maar ik vindt 5 6R's geleverd tot nu toe nu al best veel vergeleken de tijd dat ze in productie zijn en die vertraging eind vorig jaar. bij de 7R durf ik neit precies te zeggen hoeveel er tot nu toe zijn geleverd bij de Kok.
JJ
@JD6930 Daar lopen ze inderdaad best hard. Hier in de buurt is het nogal rustig omtrent JD sinds Coenders geen dealer meer is.
JD6930
@JJ

Ja, het gaat hier harder als ze verwacht hadden denk ja. Iniedergeval wel harder als ik verwacht had. En neit alleen met die 6R. De 6030 serie basis en enkele maten(6330 bijv) premium trekkers gaan ook als warme broodjees over de toonbank als je ziet hoeveel er steeds weer binnen komen en weg gaan. Ze zijn ook een kleine voorraad aant opbouwen denk van de 6030 serie trekkers voor leasse en koop, om ze nog aan te kunne bieden nu de kleine 6R in mei-juni in aantocht is.

Ja, das echt jammer, dat Coenders ertussen uit is, is een erg mooi bedrijf met een hart voor John Deere. Ik had niet verwacht dat die er zo snel tussen uit gingen, maar zal meer komendenk door dat de mega-dealer ongeveer half eigenaar moet zijn van de kleine dealers en Coenders daar waarschijnlijk geen zin in heeft gehad wat ik zeker begrijp. Kan het ook mis hebben, maar dat zal ook wel een rol hebben gespeeld denk.

Wel mooi dat er een merk als Claas voor in de plaats is gekomen.
JJ
@JD6930 Coenders wou inderdaad geen onderdeel van die mega praktijken van John Deere worden. Dat geven ze ten minste in hun nieuwsbrief.
De "oude" 6030 premium lopen hier ook er goed. En met name de 4 cilinders. Gewoon een goede compacte trekker voor scherpe prijs.
Johndeere6210r
AutoPowr bak?
JD6930
@Johndeere6210r

Kzout niet weten!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!