Foto van een Massey Ferguson 1839, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door yans op 29-03-2012 om 17:48:08, met 11 reacties.

Massey Ferguson 1839

yans
Foto van een Massey Ferguson 1839, bezig met poseren.

Reacties

Ford 7810
@yans

En werkt zo'n pers ook gemakkelijk? Kun je er ook capaciteit mee persen?
yans
@Ford 7810 ik heb er zelf geen ervaring mee maar het voordeel van deze pers is dat hij een brede pickup heeft en over de weg en in het land makkelijk te manouvreren is omdat hij niet 3 meter breed is als een normale pers. ook maakt deze pers meer slagen per minuut als een normale pers dus de capaciteit zou net zo goed of zelfs beter moeten zijn volgens een man die zo een pers heeft zou die dezelfde capaciteit hebben als een welger.
massey-ferguson
Zoon pers werkt mooi.zitten aantal voordelen aan.kunt ale kanten op draaien voor nieuwe zweel met normaale pers is best eigelijk dat je altijd rechts om gaat inverband de hoek van de aftakas.breede pickup.aleen moet wel trekker hebben die beetje hoog staat er breed op spoor als hooi of stro beetje dik op licht
Kareltje
Zijn er meer fabrikanten die zulke persen hebben gemaakt of alleen MF en IH?
massey8690
Ik geloof dat deze pers uit een Hesston fabriek komt, denk dat IH ze daar ook van heeft, maar dat weet ik niet cker 😉
yans
@massey8690 klopt deze persen worden door massey ferguson gemaakt in de hesston fabriek. pers is heel simpel en degelijk gemaakt en zou volgens gebruikers hele mooie strakke pakken moeten maken.
yans
@massey-ferguson dat zou wel eens een nadeel kunnen zijn indderdaad
massey-ferguson
Jaa.maarja hebben wij geen last van gehad in stro ging ook goed.
Tom VB
Hier in de buurt loopt zo'n pers, capaciteit ligt hoog, en pakken zijn als beton zo hard.
yans
Ik ben benieuwd hoe hij ons zal gaan bevallen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1839 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!