Foto van een John Deere 8345R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.Blijft een mooie trekker!23-03-2012-Esbeek

John Deere 8345R

JD6930
Foto van een John Deere 8345R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Blijft een mooie trekker!

23-03-2012-Esbeek

Reacties

Claas 850
Niet te verslijten dat ding, hoelang staat die daar al?
JD6930
@Claas 850

Januari - februari 2010 denk 😉
ArjenRijpkema
Wordt ie niet verkocht dan?
maartendankers
@ArjenRijpkema als er geen koper is niet nee..
ford8630power
Dus die kun je voor een prikkie ophalen?
fendtjuh
Staat me daar ff voor een vracht geld een jaar lang stil...
ArjenRijpkema
Precies, daar moet wel een flinke kop af zijn... als ie als nieuw in is gekocht.

zonde
JD6930
@maartendankers

Idd. @ArjenRijpkema Kopers voor deze trekker vinden is niet makkelijk. Deze staat er nu zo'n 2 jaar zeker, ondertussen is er vorig jaar maart een 8295 R bij Gebr. de Kroon uit Berkel-Enschot afgeleverd, verder geen enkele 8R. Voor deze trekker zijn wel eens meerdere keren potentiële kopers geweest, maar geen enkele is ook echt overgegaan tot koop, in tegenstelling tot de 6 en 7R die weer juist als warme broodjes over de toonbank gaan.

Erg veel uren heeft deze trekker nog niet gemaakt, alleen enkele keren demo gedraaid bij loonwerkers en op beurzen denk, maar daarmee houd het ook op. Hier in de buurt zijn ook gene loonwerkers die interesse hebben in een 8000 serie van JD. De meeste loonwerkers rijden hier Fendt, terwijl de boeren weer Case en John Deere rijden.
JD6930
@ArjenRijpkema

Dies idd als nieuw ingekocht in eind 2009 en in begin 2010 geleverd. Het enige wat ie heeft gedaan i: demo draaien bij loonwerkers etc. op opendagen gestaan bij Den Otter en G-JdK Etten-Leur en gam aar door. En voor de rest in de showroom, loods, werkplaats en soms overdag buiten in Esbeek gestaan.

@ford8630power

Voor enkele tientalle duizendjes heb je misschien wel kans, ik weet niet hoe duur zo'n trekker nieuw en met deze leeftijd is?
ArjenRijpkema
Ze zeggen dat demotrekkers vaak aantrekkelijker zijn, omdat dan de kop eraf is! ik gok deze op een ton ongeveer?
Fendttrisixfan
Quote @ArjenRijpkema:
ik gok deze op een ton ongeveer?

dan was hij allang weg denk ik...
DETAIL_MAN
Worden 7R trekkers verkocht aan boeren dan? Dacht meer dat 't een loonwerker trekker was.
JD6930
@DETAIL_MAN

Nee, dat zeg ik toch ook niet 😉 De 7R's gaan idd naar loonwerkers. Wel veel niet in de regio hier, aangezien er hier buiten Bosmans geen loonwerkers John Deere rijden op enkele 6920's en 60/7010's na dan, maar wel in de regio van Etten-Leur, Bladel en deels België enzo denk. De 6R denk ook meest naar loonwerkers en grondverzet bedrijven. Der is wel 1 varkensboer die een 6210 R voor wat bij te klussen heeft gekocht en inmiddels al iets van 3 a 4 maanden in gebruik heeft.
fendt-412
Voor enkele tienduizenden haal ik hem morgen op. Zal wel richting de anderhalf ton gaan.

Niks waard zon demotrekker op de dam, is maar aan een paar man te slijten. Nu is er een nieuwere versie, wil er nog een paar opties op en kiest met toch voor nieuw. Alleen wat dit ding al aan rente kost, moeten de meesten wel meer als een maand voor aan het werk.
JD6930
@fendt-412

Tja, we zullen zien. Hij houd zich toch niet in als gaat om demo's. Er staat al sinds 2009 a 2010 denk een 7530 E-Premium op de dam in Bladel meestal denk als ie niet op demo is. Nu een 6170 R en 6210 R, een 7230 R had ie vorig jaar een maar dies toen vrij snel verkocht, nu is er een nieuwe voor in de plaats gekomen en een 7280 R zou nog komen dacht ik. Allemaal demo. En das alleen nog maar de trekkers. Hij heeft ook nog een grote Krampe Bandit demo, en enkele shoveltjes enzo gaan ook regelmatig als demo op pad denk. En als je ziet hoeveel nieuw spul daar staat... Daar staat ook voor behoorlijk wat geld aan nieuw niet verkocht spul van o.a. Kuhn, Hanix, Bema, Paus, Mustang, Gehl, Manitou, John Deere, Ocmis en gam aar door. Gelukkig is dat spul over het algemeen allemaal wel makkelijk kwijt te raken maar toch.Je moet het maar durven om van zoveel merken allemaal een voorraad te hebben, maar dat hoort erbij zullen we maar dneken he.
S Schenning
Waarom stuuren ze deze trekker dan niet gewoon naar een JD dealer in het buitenland, is die zo verkocht....
ljdekker
Quote @JD6930:
De meeste loonwerkers rijden hier Fendt,

ja dat zou ik ook doen als ik loonwerker was
S Schenning
@ljdekker
Geef eens jou redenen......
RobinBos
Ow nu gaat het komen hoor...
Ernst-Jan
@ljdekker
Geen Valtra? Valt me tegen 😛
RobinBos
@Ernst-Jan hij heeft waarschijnlijk ergens jeugd trouma's, en daarom is t alles behalve groen/geel.
deerecase
@RobinBos nou vroeger was die anders helemaal fan van jd. er mocht niks anders dan jd. dus.
deerecase
@Ernst-Jan hij weet niet wat die wil 😃
Ernst-Jan
Een rasechte D66'er dus: "ja, nee, weet niet"
JD6930
@S Schenning

De 8530 is toendertijd wel naar een handelaar int buitenland gegaan volgensmij. Maar kdenk dat ze deze zelf aan een klant willen verkopen en tot die tijd demo willen laten draaien. Ik schat dat omdat er nu een nieuwere uit is gekomen vorig jaar dat ze deze zelf willen houden voor als er ooit een klant is die een net wat minder nieuwe of een wat goedkopere (omdat het een demo is) willen hebben?

De 7830 in trouwens wel weg zag ik, stond iniedergeval niet meer op internet en heb hem ook niet meer gezien. Die hebben ze vorig jaar met 800 uur op de teller naar Esbeek gehaald. Ik schat ook vanwege de nieuwere series, om nog een oudere aan te kunnen bieden. Ze zijn nu ook niet voor niks een kleine voorraad 30 series aant opbouwen denk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8345R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!