Marskamp uit Marle aan het Bouwland bemesten met hun Fendt 820 Vario & Veenhuis Kink-Dissel tank. Ze waren aan het bouwland bemesten in Wapenveld (GLD). De mest werd aan gevoerd door de Fendt 920.Binn

Fendt 820

fendtvario
Marskamp uit Marle aan het Bouwland bemesten met hun Fendt 820 Vario & Veenhuis Kink-Dissel tank. Ze waren aan het bouwland bemesten in Wapenveld (GLD). De mest werd aan gevoerd door de Fendt 920.

Binnenkort meer op: jtnfotografie.nl/

Reacties

Niek1988
Aha Marskamp ook een nieuw tankie gekocht? Hebben ze de Robusta weggedaan of loopt die achter de 818 nu?
driver-roy
+1
driver-roy
@Niek1988

Robusta is weg, dat hebben ze volgens mij gedaan omdat ze nog aardig veel met opleggers van 39m3 (teminste dat is wat een kameraad zij) werken en deze tank 13m3 is. En deze tank hebben ze alweer voor het 2e of 3e jaar volgens mij.
Niek1988
@driver-roy

Oke die Robusta was 13,6 m3 ofniet? Marskamp heeft die 820 op de bandjes staan zoals het hoort! Donders gaaf en ook nog eens functioneel...
driver-roy
@Niek1988

Dat zou ik zo niet weten dat weet de bestuurder wel @Rdommelsch maar ze hebben het spul wel netjes ja!
jurgenkrijt
Nette foto thom
jeroen13
Dikke foto!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!