IH dag Meerkerk 2012 Case International 1455 XL. Foto is geplaatst door mickheijboer op 08-04-2012 om 08:02:58, met 9 reacties.

Case International 1455 XL

mickheijboer
IH dag Meerkerk 2012 Case International 1455 XL

Reacties

dx11
Toch is dit ook wel een erg mooie trekker! Al een van de andere trekkers verkocht?
mickheijboer
Nee heb ze alle 3 nog en ik ga ze weer terug naar origineel maken en dan hou ik ze lekker zelf en ga ik er gewoon weer mee werken mocht zo uit komen. Ze komen weer op gewone banden maat te staan Als er weer een IH dag kom neem ik ze weer mee.
zalker
@mickheijboer
verstandig mick
ik vind trekkertrek mooi maar ik vind ze gwoon als ze aan het werk zijn het mooist en kan je het langst van genieten
mickheijboer
@zalker Ja klop daarom terug naar origineel en ze heel houden en geen sport klasse meer rijden zulken dagen zijn ook mooi
dx11
Ah, mooi ja. Af en toe mee werken is ook leuk. En je hebt er de ruimte voor. Maar toen dacht je over een dikke Fendt of een dikke Magnum toch?
mickheijboer
@dx11 Dat klop maar dat gaat niet lukken en als ik dan alle inters zo weer zie vind ik het ook mooi om op zo dag aanwezig tezijn met mijn trekkers en er mee werken is ook mooi
willemvdvliert
Hoi mannen hou ze in ere dit zijn echt de TOPPERS van toen
en worden nooit meer ingehaald ddor al die vario mensen die niet kunnen schakelen,super gaaf!!!
case ih maxxum
Dikke magnum achteraan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!