Foto van een John Deere 7530, bezig met poseren. Den backx gespot :p. Foto is geplaatst door tracteur freak op 12-04-2012 om 12:14:23, met 11 reacties.

John Deere 7530 Premium

tracteur freak
Foto van een John Deere 7530, bezig met poseren. Den backx gespot 😛

Reacties

Das echt een zalige combi! Rijdt echt super 😃
tracteur freak
@StijnTheDeereDriver

dieje hee ok wel ne serieuze dooie hoek denk 😛
Johndeere6210r
Ferm getrek! Zolang je niet te veel achteruit moet rijden en niet op niet verhard terrein moet rijden is het allemaal niets... Anders ben je toch beter af met een gewone drie-asser 😉
ericver
Noodstop tegen 50 km/h in een bocht - kom ik niet kijken...
mooie combinatie - toch wel verstand gebruiken en niet zomaar iedereen mee op stap sturen...
@Johndeere6210r je bent chauffeur of je bent het niet hé 😛 de eerste achteruit stoot pogingen ware dikke fails haha 😃 maar na een dagje kon ik wel mee overweg. Als ik nog es tijd heb..(na men eidnwerk) dan zal ik die foto's es posten, ga je nog es oogjes opentrekken 😛

@ericver je moet ook niet +50 door een bocht knallen, maar inderdaad verstand gebruiken, hier kun heel wat opladen. 😃 Maar het remmensysteem is wel mooi, eerst trailer dan trekker en dat voel je echt wel.
Johndeere6210r
@StijnTheDeereDriver

Ja, als je daar een dag meer rondtoert en je hebt de techniek door is het geen probleem, je draait gewoon tegengesteld vergeleken met een gewone dumper 😉. Maar de eerste uren zullen wel zweten zijn voor achteruit te rijden 😃. In de buurt reed er vroeger ook zo'n combi bij ons in de streek in de bieten maar dan wel met een fendt ervoor. Dat was ook een schoon gespan!
jeroen13
@StijnTheDeereDriver eerste keer dat ik mee aant dumpere was (bij ons thuis he) dan remde eert de trekker en dan de kar ma echt veel later! dat was levens gevaarlijk! 😛
Johndeere6210r
@jeroen13

En niet alleen levensgevaarlijk maar ook slecht voor de remmen van de trekker. Zeker die 7530 hebben daar wat last van gehad. Als je idd eerst de aanhangwagen remt en dan pas de trekker zoals Stijn zegt is het niets.
jeroen13
@Johndeere6210r

ja ik wist niet meer wat het juist was maar de situatie was zoals ik daarjust zei dat eerst de trekker remde en dan de kar. en daarmee dat onze trekker een paar weke terug naar de dealer moest omdat de remmen versleten waren!
Deere Hunter
Super dikke combi! +1

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7530 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!