deze foto is mooi door de achtergrond denk ik.mooi blauwe lucht vandaag getrokke en oude stal nieuwe stal boome  kan het nog beter?

Steyr Profi 6125

johan_6140
Deze foto is mooi door de achtergrond denk ik.
mooi blauwe lucht vandaag getrokke en oude stal nieuwe stal boome kan het nog beter?

Reacties

ford8630power
De velgen even schoonmaken
johan_6140
Ja ik weet het hij is al even niemeer gekuist maarja daarna heeft hij veul werk en zien ze zwart het valt mee aan deze kant de andere kant is erger ... maarja volgende week kuise en dan vanbinne en vanbuite nieuwe olie smeere ... miss de hef cilindervervange want die lekt en zakt nietmeer goed XD maar vandaag ging het al beter .
Claaskerel
Zeg zit daar een cabine van een TSA op??
johan_6140
Nee het is een cabine van steyr en case ts-a is een beetje buite gesloote bij case en steyr want binnekort kome de CS'en terug das een mix van case en steyr en onze steyr heeft het eerste cabine met een armleuning binne deze categorie..!
Claaskerel
Ooowke wat voor motor zit er eigenlijk in??
johan_6140
Sisu 125 pk met boost 150 pk steyr heeft geen eige motors
Claaskerel
Trekt dat nog een beetje dan ( heb geen verstand van de nieuwe styers;) )
johan_6140
Ja hoor spijtig zit er geen vario in maar datkomt nog in 2009 2010 kweet niet juist nu is het een geautomatiseerde 16-bak 😃 wel handige spullementjes draaie scherp ook 😉 are den onze toch wa bijgeveze aan de vooras XD
Claaskerel
Het lijken mij wel geinige trekkers en zien der ook mooi uit vind ik. ik heb zelf nog wel vaak op een ouwe styer 8080 gereden monster mooie goeie trekkers was dat!!!!
johan_6140
Ja mijn vader heeft er ook zo nog een 😃 rijden idd wel goed 😉 maar de nieuw nog beter 😃 hier zit geen vering of niet op alleen airco en 520 bande (achter)
Claaskerel
Jah heb je profiel gezien strakke trekker;)
johan_6140
Idd wij gaan een van de nieuw cvt's kope 6140 met fronthef enzo ...
jefke
Weete gij da al zeker ??
johan_6140
Er komt toch een cvt met fronthef en airco zijn we al zeker van miss een exclusiv want twee rood witte is maar een vaag zicht he een ander kleurtje en tis goed 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Profi 6125 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!