Foto van een Steyr 1100, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door martijnsteyrdriver op 21-04-2012 om 21:23:27, met 6 reacties.

Steyr 1100

Foto van een Steyr 1100, bezig met poseren.

Reacties

dx11
Netjes zo. Meteen goed doen, krijg je zelden spijt van 😄
@dx11

nog niet klaar zoals je ziet, langste leidingen zitten er in iedergeval aan. maar gewoon met leiding gedaan, trek liever ring van ventiel aan om slang er in te kunnen doen dan dat je met 6 slangen gaat knooie.. staat altijd rommelig..
dx11
Idd. Daarnaast moet je filk wat klemmen gebruiken om te zorgen dat de slang niet de hele tijd schuurt, en lek gaat.

Wij moeten ook bij alle trekkers gewoon de ring aantrekken, maakt mij niets uit. Alleen als je hem niet los maakt is je slang er geweest.
arjan de knooierd
Wat word dit precies? wel strak werk!
@dx11

ja klopt!, zoiets vind slangen ook ma niks hoor. hou wel van strak leidingwerk 😛. hehe de slang of je schot waar de nippels op bevestigt zitten helemaal krom? 😉

@arjan de knooierd

dit zijn de leidingen voor 2 van de 3 dw ventielen.. laatste dw ventiel is inmiddels aangesloten, ff iets tijd maken dan kan remventiel nog aangesloten worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 1100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!