Landini rex 95 met fm1000 autpilot... Foto is geplaatst door malcon op 21-04-2012 om 22:55:59, met 9 reacties.

Landini Rex 95

189 foto's van @malcon

malcon
Landini rex 95 met fm1000 autpilot..

Reacties

ErDee
Sjezus, wat moet je met 4x Hella xenon op zo`n trekkertje?
malcon
@ErDee in het donker doorwerken?
ErDee
@malcon Dat kan (ik tenminste) ook met 4 halogeenlampjes van 20 euro, hier zit voor 1900 euro aan werklicht op...
malcon
@ErDee is gewoon erg goed licht. Is gewoon vergelijkbaar met daglicht en bijna geen schaduw. Lichtopbrengst is gewoon niet te vergelijken met een gewone halogeenlamp
ErDee
@malcon Dat weet ik ook, heb er nog nooit mee gewerkt maar heb het wel al gezien op grotere trekkers, is goed licht, maar om 1900 euro uit te geven aan werklicht voor een smalspoortrekkertje, nee , ik zou dat er absoluut niet voor over hebben, of je moet echt al heel veel in het donker werken. Maar dan nog zou ik er liever wat meer halogeen lampjes bij zetten dan 1900 euro aan xenons uitgeven... Maar dat je ook achter xenons hebt, dat je ze voor hebt kan ik nog enigszins snappen... Ach ja, het is jouw machine en jouw geld.
caseih1056xl
Xenon is super verlichting. Heb het ook in de koplampen van de auto. Zou noooit anders meer willen mits er iets beters bestaat.
ErDee
@caseih1056xl powerxenon is in opkomst heb ik het gevoel, je hebt ze van Supro en Hella nu ook geloof ik. Wel geen H4 om in te bouwen.
Trekkerrfan2130
Ik, SJB533 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Landini Trekker naar Tractoren Landini Rex 95 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Rex 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!