Foto van een Schlüeter Folders, bezig met poseren.Mooie folder van diverse Schluter tractoren.. Foto is geplaatst door fendt 590 op 29-04-2012 om 12:06:15, met 7 reacties.

Schlüter Folders

840 foto's van @fendt 590

fendt 590
Foto van een Schlüeter Folders, bezig met poseren.Mooie folder van diverse Schluter tractoren.

Reacties

Fendt 311 LSA
Schlüter en Schlüeter, wat is nu juist?
marco steyr
@Fendt 311 LSA 't eerste, schlüter dus. wat voor type is die middelste trekker? 2000 tvl??
SchluterMarco
@marco steyr

Dat is een Super 2000 V of TV je kunt zo niet zien of er een turbo op zit, T staat voor turbo. Er zijn er in de periode van 1970 tot 1973 maar 3 van gemaakt. De versnellings bak is special door ZF voor deze trekkers met de hand gemaakt. De bak is herkenbaar aan de grote eindaandrijvingen in de achterwielen.
marco steyr
@SchluterMarco oke weet ik dat ook weer.
Schluterfan
@marco steyr

Idd, 2 zijn er afgebroken en 1 ervan zit bij een verzamelaar. Heb ik eens foto's van gepost enkele maanden terug. Momenteel staat er geen cabine meer op, maar ik heb eens op andere foto's gezien dat ze op de achtergrond stond... Miss dat ze er ooit weer opkomt.
marco steyr
@Schluterfan is wel zonde dat die weer afgebroken zijn, ik vind het wel dikke trekkers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Folders ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!