Foto van een Argenterio Mobiele kraan, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Masseyfergusondriver op 03-05-2012 om 23:39:41, met 19 reacties.

Argenterio Mobiele kraan

Foto van een Argenterio Mobiele kraan, bezig met poseren.

Reacties

dennis fordson
Dikke argenterio is hij nog in julie bezit ?
basgroot
Mooie dikke banden. 😛
Jarno slager
Mooi ding doet hij het nog goed
dave 7810
Leuke kraan
samie
Is dit zelf bouw?
@dennis fordson Jazeker, we gebruiken hem bijna elke dag..

@Jarno slager ja, doet het nog goed, alleen het rijden wordt een tikkeltje minder, pomp wordt minder.

Argenterio is niet zelfbouw, maar is gewoon een merk, google maar eens op argenterio. van vliet was er toendertijd dealer van.
Tom VB
Zooo dikke capaciteits batser.
Jarno slager
De buurman heeft er ook een maar die zit aardig speling op de bak kan wel bijna een halve meter heen en weer
@Jarno slager Je buurman heeft een type zwaarder dan deze. haha dan hoeft ie zeker geen snelwissel, kan ie de bouten er van 2 meter afstand in gooien. deze foto is ongeveer recht tegenover jullie huis genomen..
Aan deze kraan heeft altijd een maaikorf gezeten, heeft veel op laag land gewerkt. vandaar deze combinatie lichte kraan, grote banden. De lepelsteel is ooit ook nog een meter tussenin gelast.
ford5000
@Masseyfergusondriver Is dit niet zo'n 1280, of is het een 760?
@ford5000 dit is een 760. er lopen hier in de buurt 3 argenterio's één 1280 en twee 760s
ford5000
@Masseyfergusondriver Hier heb ik ze nooit gezien, maar ik kan me de advertenties van van Vliet nog goed voor de geest halen. van Vliet had destijds Argenterio en Eder in zijn programma.
Tegenwoordig doet Henk van Vliet met de op Doossan gebaseerde ETEC machines goeie zaken. Met name in de speciale op maat gemaakte toepassingen, zoals funderingwerk.
Sterk uit Drachten en Arie Kandt zijn goede klanten van hem.
@ford5000 Van vliet heeft ook nog wel wat onderdelen ervan liggen, we hebben wel eens wat via de post van hun gehad. Als je dan belde moest je wat een oudere man aan de lijn hebben, die wist precies waar je het over had, misschien is dat die Henk die je noemt z'n vader? De magazijnman zelf wist niks meer van argenterio.
Jarno slager
@Masseyfergusondriver
hebben jullie dat land van kisteman gekocht dan?
@Jarno slager Ja hebben we gekocht, zit nu gras in
Jarno slager
Ja heb ik gezien
allemaal dammen er in wel mooi geworden
@Jarno slager ja, zijn daar allemaal van die scherpe hoeken, dus nu mooie brede dammen erin, kun je er zo doorheen maaien enz. Geen gemartel met de maaier in al die hoeken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Argenterio Mobiele kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!