Foto van een zitmaaiers Diverse, bezig met poseren. Mijn nieuwe aanwinsten die ik afgelopen donderdag heb opgehaald uit steggerda. De mtd mastercut (achterste) is zeer netjes, maar de voorste, een whi

zitmaaiers Diverse

danny_ford
Foto van een zitmaaiers Diverse, bezig met poseren. Mijn nieuwe aanwinsten die ik afgelopen donderdag heb opgehaald uit steggerda. De mtd mastercut (achterste) is zeer netjes, maar de voorste, een white lt110 ligt inmiddels al uit elkaar, maaidek is slecht, vooras heeft speling en er moet een nieuwe accu in.

Reacties

marcford
@danny_ford
nieuwe hobby uitgevonden? 😃
hoeveel komen er nog?
danny_ford
Jep, nieuwe hobby, voorlopig even niet meer, ik heb nog wel even werk en eerst maar weer wat terugverdienen 😃
marcford
@danny_ford
ga je hier mee ook de buurt in dan?
danny_ford
Ik probeer ze te verkopen in de buurt, er zijn al een paar die belangstelling hebben.
marcford
isekitx
Haha mooie handel
danny_ford
Zeker, als ik er dan winst op kan maken 😃 , jij deed toch ook wel eens handel in zitmaaiers?
Thommie
@danny_ford Stuur me maar pb hoeveel die ong. moet gaan kosten als hij klaar is, we hebben er hier thuis nog een nodig!
danny_ford
@Thommie
Welke heb je belang bij? de voorste zal nog wel even werk in zitten en waarschijnlijk een ander maaidek 😞. Hij ligt nu flink uit elkaar, de vooras eraf( speling) maaidek eraf, want die is op aardig wat plekken door en er moet nog een accu inkomen, al wel gehaald bij van engelen, maar moet er nog in en als het niet te duur wordt zal er ook een nieuwe stoel op komen.
De mtd mastercut, de achterste is inmiddels in orde, gister even de verlichting aangesloten, moet nog even controleren of het goed in orde is, want ik heb eerst moeten nazoeken hoe het aan moest 😃 . Gelukkig was van deze het maaidek nog goed en ook de 14.5 pk motor. Deze heeft een nog breder maaidek dan mijn eigen husq. Mijn eigen is 1 meter 2 breed en deze 42 inch(ik gok zo'n 1 meter 7).
Gisteren wilde hij alleen even niet aan slaan, maar na een tikje met een schroevendraaier tegen het tandwiel van de startmotor was alles weer goed. Vanochtend starte hij ook gewoon.
Thommie
@danny_ford Ben wel benieuwd wat ze allebei ong. kosten.
danny_ford

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!