Foto van een Massey Ferguson 4445, bezig met poseren. even gewassen.. Foto is geplaatst door kotman op 05-05-2012 om 12:03:44, met 13 reacties.

Massey Ferguson 4445

317 foto's van @kotman

kotman
Foto van een Massey Ferguson 4445, bezig met poseren. even gewassen.

Reacties

radium45
@kotman

is dat een klein trekkertje of vertekend het beeld zo?
kotman
@radium45 deze is niet groot nee, lekker compact en heel handig, maar toch 95 pk
frank_mf
@radium45 Valtra A is ook niet zo groot 😉
frank_mf
Quote @kotman:
maar toch 95 pk
Pomp open gegooit/gekieteld?
kotman
@frank_mf ja, hij wou eerst helemaal niet trekken
frank_mf
@kotman Aha! Ik dacht namelijk dat ze standaard 88 hadden, vandaar 😄 Ziet er voor de rest goed uit 😉 Alleen die cabinerand hadden ze van mij wel anders mogen maken.. Erg veel goedkoper dan een 5400?
kotman
@frank_mf het is gewoon een valtra A85 met een mf motorkap, de rest is allemaal het zelfde
frank_mf
@kotman Ooh ik dacht dat het een A82 was maar dat maakt even niet uit. Ik weet dat het eigenlijk een valtra is. De prijs gaf hoogstwaarschijnlijk de doorslag denk ik, wel leuk trekkertje. Bouwjaar?
kotman
@frank_mf de prijs gaf inderdaad de doorslag, en daarbij dat mijn vader niks van electronica wil weten, ( kunnen alleen maar storingen van komen zegt die dan ) het bouwjaar is volgens mij 2008 en hij heeft nu bijna 2000 uur gedraait.
frank_mf
@kotman Dat is ook zo natuurlijk 😉 Mijn vader ook, maar wordt binnenkort toch waarschijnlijk een 5400 (5440 op proef). Op zich valt daar de electronica wel mee, ongeveer evenveel als een 6200 😄 Daarop rijden gaat vast prima toch? Of roert die nog graag zelf met de versnellingshendel in de versnellingsbak? 😃
kotman
@frank_mf ik heb ook gehoord dat er tegenwoordig ook weinig prijsverschil meer is tussen de mf 4400 en de 5400 serie, en ja mijn vader roert inderdaad nog graag met een versnellingspook 😛
frank_mf
@kotman Nou ik denk dat het verschil tussen een 4400 en 5400 nog wel redelijk is, maar het verschil tussen een 3600 en 5400 is kleiner volgens mij. Heeft ook powershuttle en speedshift 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 4445 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!