Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met gras harken. even uitproberen als de ene kant werkt maken we het ook aan de andere kant

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Fendt926Driver
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met gras harken. even uitproberen als de ene kant werkt maken we het ook aan de andere kant

Reacties

Trekkerman Tom
Alleen iets smaller maken, blijft een strookje liggen.
Husqvarna
Is verstelbaar zo te zien
Fendt926Driver
Ja is verstelbaar maar omdat het donkerder werd in de lucht even snel proefgedraaid en toen met alleen achter verder.
jehan
@Fendt926Driver eh familie van willie wortel?
Fendt926Driver
@jehan nee maar met willie wortel ging ik vroeger vaak knikkeren. dus???? als je je verveelt in de winter en je vraagt eens wat een 2e hands 4 elements hark kost (14.000.-toe) of een mooie 8m brede 6 jaar oude dubbele (9500.-toe) dan ga je aan het knutselen. oude zodebemester schouten spider 250.- en een oude sprintmaster 175.- en een paar verloren uren en zie hier het resultaat.
jehan
Geen last dat die tanden achter elkaar afknappen ..wij hadden er een poos geleden 1 op de kop getikt en na een dagje harken waren de helft van de tanden afgeknapt ..
svenNHpower
Da gras was ok nie de moeitewaar ofwel?
fendtjuh
Hoe staat het intussen met de creaties?
Fendt926Driver
@fendtjuh het wordt gevolgd zie ik wel. helaas er is nog niets weer aan gedaan. heb net mijn alasco dumper nieuwe bodem in gemaakt, en de xylon zijn we aan het strippen die gaat dinsdag naar de spuiter. wil hem toch groen. daarna komt de hark weer in beeld.
fendtjuh
Jazeker, vind het wel mooi om te zien zulke projecten, en zeker omdat het niet alleen voor de hobby is zo'n hark maar er wel bunders mee gedaan moeten worden.

Xylon groen? Zat toch nog wel aardig in de lak lijkt het op foto's? Ondanks dat het oranje is ja 😛
Fendt926Driver
@fendtjuh hij zit prima in de (oranje) lak. is ook af fabriek oranje gemaakt. maar op een fendt op en boerderij hoort groen. en alleen de kabine maar. fendt verf is prima. toen de 614 van mijn profielfoto van groen naar zwart moest worden gespoten zei de case dealer in de buurt dat zij een middel hadden wat zij op case verf konden strijken en dan bladerde de verf er zo af. maar niet bij fendt verf die bleef na 3 keer opstrijken gewoon zitten.
fendtjuh
Haha oke. Flink agressief goedje dan dat je de case verf er in principe zo af kunt halen, verfafbeit krijg je meestal ok maar weinig mee af.

Tja groen staat inderdaad wel mooier ja, zeker omdat nederland vanavond vast toch weer gaat verliezen 😃.
dx11
Fendt926Driver
@dx11 super filmpje. kan ik misschien nog wat van leren. alleen wel groot met elk keer aankoppelen als je van de kuil komt en dan met zon kleine opraapwagen blijf je aan het koppelen
dx11
Klopt. Lijkt mij met een balenpers of hakselaar wel handig, dan hoef je toch niet steeds over de weg en over de kuilbult om te lossen. Met een ladewagen wat jij zegt zouhij er al steeds af moeten voor het mooi.

Maar ik kwam het filmje bij toeval tegen, en moest gelijk aan jou fronthak denken.
Hurli356
En hoe staat het hiermee? Nog wat mee gedaan dit jaar?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!