Foto van een Baselier Frees. Dan heb je haast en gaat er weer iets kapot! :@. Foto is geplaatst door Kareltje op 15-05-2012 om 11:07:59, met 9 reacties.

BLOOPERS Krom

Kareltje
Foto van een Baselier Frees. Dan heb je haast en gaat er weer iets kapot! 😠

Reacties

selten
Kapot dat die plaat zo zit :?
Kareltje
Is verbogen. Twas gister trouwens en als je dan haast hebt........
selten
Bloopers Krom poseren 😉
selten
Ik, selten en barteltie hebben dit object verplaatst van Tractoren Baselier Frees naar Tractoren BLOOPERS Krom (Poseren)
jelledexta
Dat is nog knap ook man.
boer koen
Heb nog de volledige aanaardkap van een baselierfrees te koop indien je interresse moest hebben 😄
rickjd
Had ik ook op de laatste 600 meter frezen , dan baal je echt als je net +- 45 ha gedaan hebt! Ik was bij het achterste koppend van een klein stukkie van 1,5 ha. En ik had al 2 banen gedaan, en ik had 43,5 ha met de t 6030 gedaan, en de laatste 1,5 ha met de ts115 . Zit je toch n stuk lager . En 3 percelen kwamen op dat punt samen, en er stond gras maar net op die hoek stond n paaltje van 30 cm hoog, 5 cm uitstekend boven het gras. en het was s'avonds half 9. Ik rij er achteruit tegen, ik baalde maar er zat maar n kleine deuk in, dus ik kon het laatste afmaken en gezegd tegen me werkgever ik hoop niet dat volgend voorjaar ik moet gaan frezen en hij nog krom is 😞
JD 6430 The Best
Wij hebben wel eens last van dat die pennen die het voortje open moeten trekken krom gaan, door een steen oid, dus nu er maar afgehaalt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Krom ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!