Foto van een John Deere 4440, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Inter724 op 22-05-2012 om 08:52:43, met 27 reacties.

John Deere 4440

Inter724
Foto van een John Deere 4440, bezig met poseren.

Reacties

Deere Hunter
Dikke trekker en er zitten ook beste banden onder die tank!
dave 7810
Ja inderdaad dikke combinatie! Die uitlaat staat er altijd op? Als ik bij onze Case de open pijp er altijd op laat wordt je doof 😮 😛
Inter724
Denk dat dit nog wel ietsje harder klinkt haha. Maar idd altijd erop. Trekker word weinig gebruikt.
dave 7810
Ow ja dan kan het wel maar onze Case stata ook voor de kieper etc dan wil je wel de originele pijp er op hebben haha 😛
Wiebe S
Waarom geen trekkertrek meer met deze?? :s
mc-624
Mooie combi
Inter724
@Wiebe S

Het zin van de hobby af.
Trekker komt ook nog te koop.
Tom VB
Quote @Inter724:
Het zin van de hobby af.

Waarom dan ?
Inter724
@Tom VB

Nou, ik kijk er nu, na een aantal jaren heel anders tegenaan. Vind het trekkertrek gebeuren zelfs kansloos werk. Wanneer je de boel goed aan het lopen hebt, kom je het jaar of zelfs half jaar erop weer te kort. Kheb n vriendin en boerderij. Sta smorgens om iets voor half 6 op. En ben savonds tegen 20uur klaar. Daarna heb ik geen zin meer om geld en tijd in die trekker te steken. Of zondags voor en na de trekkertrek wedstrijden maar te jakkeren om optijd ter plaatse te zijn. Af en toe nog n keer aanhaken of er naar kijken bevalt me goed. Maar dus gewoon wanneer ik zin heb. Het moet geen verplichting worden. En die regels van tegenwoordig is tog ook niet leuk meer.

(poeh..Hallie wat heb je tog uit de doeken gedaan) haha maar zo zit het dus.
Tom VB
@Inter724
Ja ik kan het me goed voorstellen zoals je het nu verteld.
Maar wil je die trekker ook verkopen dan ? Danlaat je m er tochgewoon bij voor af en toe voor de lol ?
Inter724
Hobby sport klasse 5,5 ton 2010.
Hoor hier wat de presentator zegt bij 30 seconden. En het jaar erop was het afgelopen! Mijn eigen keuze! Ondanks alle reacties van: kan niet tegen verlies, gaat om het geld bla bla bla...noem maar op. Kheb nog steeds geen seconde spijt ervan, en kan het allemaal goed zien zo.

Inter724
@Tom VB

Dit is n foto van vanmorgen. De laag stof bovenop de kap kun je slecht zien. Viel me mee dat ie vanzelf starte na ruim 1 maand. Afgelopen jaar nog geen 25 uur gedraait. Het staat er maar dus. Ondanks dat het n prachtig dier is om af en toe ff te gebruiken.
Tom VB
@Inter724
Om trots op te zijn.
Inter724
@Tom VB

Dank je wel
Inter724
@Tom VB
Een HX 50 turbo staat erop. En een setje snelle steekassen. Trekker loopt nu 50 km per uur. Rest vant ding is orgineel.
Tom VB
@Inter724
Nooit weer wegdoen !
Inter724
@Tom VB

Nooit weer of nooit meer?? Dit is mn eerste hoor haha
Tom VB
@Inter724
😃 hahaha ja ik bedoel natuurlijk nooit meer.
Inter724
@Tom VB

Aan de ene kant heb je gelijk. En kan iedereen die trekkertrek wil doen zo een machine als deze aanraden. Niet kapot te krijgen! Nog een met n kwaliteitje quad range bak erin. afgelopen jaar los gehad en volledig na gezien. (toen ik hem kocht was de P-stand en dus A_groep kapot. Is gewoon lomp onder het rijden in parkeer stand geropt was te zien...compleet afgedraait nml) Heb ook altijd met de standaard koppeling gereden. Druk iets hoger en hoppa...450 pk geen centje pijn. Ook hier afgelopen jaar nieuwe platen in gedaan. Geen schuld aan trekker of tr.trek. Maar mn broer heeft hem er gewoon compleet uitgebrand met kuil verdelen haha
Tom VB
@Inter724
Absoluut monster machines. Ben zelf nu bezig met restauratie van 4240S
Inter724
@Tom VB

Das ook n bruud ding. Betere cylinder kop erop zitten. Alleen iets minder sterke hilo heb ik me laten vertellen.
remcotrekker
@Inter724 en nu mag je nergens meer mee doen wegens teveel pk?
joozt
@Inter724

Wat heb je er allemaal aan gedaan dan? Dat ie nu 450 pk heeft. Andere brandstofpomp? Voor de rest kan de trekker het dus goed aan als ik het zo hoor? 't Is een prachtig apparaat om te zien en te horen! Echt heel mooi!
guus hiddink
Remco pks daar wordt niet naar gekeken
remcotrekker
@guus hiddink pk's word wel naar gekeken bij ntto en bij tsta. de ford 7710 in de 4,5 ton zou 1e geworden zijn in zelhem, maar die werd werd gediskwalificeerd wegens te veel pk.
Inter724
In de 9ton bij tsta is vermogen vrij. Maar hij is idd niet standaard. Ik geef me wanneer ik mee doe dan ook buiten mededingen op. Vrije klasse kan ook. 450 pk heeft ie al wel eens gehad. Maar was met andere brandstofpomp. Nu is die op de hx50 en dikkere verstuiverleidingen na, gewoon standaard. 9,5mm plunjers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4440 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!