Foto van een Fiat F110, bezig met vast zitten op stage. Het water stond er op maar moest het toch maar proberen om te roterkopeggen omdat ze mais wilde zaaien. Hier ben ik nog zelf weg gekomen maar he

Fiat F110

Harm NL
Foto van een Fiat F110, bezig met vast zitten op stage. Het water stond er op maar moest het toch maar proberen om te roterkopeggen omdat ze mais wilde zaaien. Hier ben ik nog zelf weg gekomen maar het was dus toch nog veels te nat.

Reacties

Straw
Vaak is geduld het beste in het voorjaar je rijd zo alleen de hele grond structuur naar de klote
fiatmaarten
Hoe kan je dat rotoreggen? je rol loopt toch vol?
Harm NL
Klopt maar het was de laatste 1.4 hectare die ze nog moesten en het was een gehuurde roterkopeg dus toch maar proberen. En als de stagebaas zegt van doe het maar ben ik niet de moeilijkste om nee te zegge. En un keer spele kan ook leuk zijn maar inderdaad wel zonde van je structuur.
Harm NL
@fiatmaarten Je bedoeld de rol achter? Dat is een dichte rol dus kan niet vol lopen alleen hij werd wel erg zwaar achter door dat de klei aan de tanden bleef plakken en voor dus ook niks meer mee te geven heeft .
fiatmaarten
@Harm NL

ahja dan, ja dan kan dat wss geen probleem zijn
Harm NL
@fiatmaarten

Maar als de machine er alleen al aanhangt en je trok hard op kwam hij voor al omhoog, laat staan als er ook nog klei aanhangt
fiatmaarten
Tja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!