Foto van een Valtra 6200, bezig met een Joskin TR 275C3. Geplaatst door Staatsboswachter op 30-05-2012 om 20:16:21, met 12 reacties.

Joskin weilandbloter

Foto van een Valtra 6200, bezig met een Joskin TR 275C3

Reacties

mooiwar
Heb ik vandaag ook nog gedaan de ford lag er plat voor met een bloter van 3 meter breed haha
Staatsboswachter
Die van ons wou ook wel brullen af en toe. Toch zwaar gewas 😛
svenNHpower
@moiwar
wa vor ford dan?
Vondiep
@Staatsboswachter
Wat doe je hiermee dan gewoon maaien en het gras laten rotten?
svenNHpower
@ Vondiep
ma moet je anders me da gras, wou je het inkuilen 😄
Staatsboswachter
Normaal gesproken maaien we deze speelweides veel eerder, maar door de regen van afgelopen anderhalve maand kon dat nog niet. Vandaar dat het zo hoog staat. En ik heb erover gedacht om het spul te verkopen als hooi, maar op de speelweides logt het vol met hondenstront en rotzooi van mensen. Niet echt aantrekkelijk als hooi dus 😉
dickt
Ik, JD 6430 The Best en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Valtra 6200 (Gras maaien) naar Machines Joskin weilandbloter (Gras maaien)
svenNHpower
@ Staatsboswachter
Als je dit wilt hooien moet je wel met un andere maaier maaien 😄
Staatsboswachter
@svenNHpower
Ja, dat weet ik ook nog wel 😉
Maar ten eerste heb ik helaas niet zo'n maaier en ten tweede helaas geen afnemer voor eventueel hooi vanwege alle hondenstront, papiertjes, servetten en andere rommel 😛
mooiwar
@svenNHpower

ford 4610
Tim-MF3080
@Staatsboswachter Heeft deze maaier een soort van versnellingsbak en niet gewoon riemen en ook speciale messen enzo? Werkt dat goed?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin weilandbloter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!