Foto van een John Deere 6410, bezig met poseren.Nog een mooi foto'tje gevonden van de John Deere met het rooien van vorig jaar. Hier ben ik aan het kisten rijden, later op de dag was het voorspatbord

John Deere 6410

fendt818vario
Foto van een John Deere 6410, bezig met poseren.

Nog een mooi foto'tje gevonden van de John Deere met het rooien van vorig jaar. Hier ben ik aan het kisten rijden, later op de dag was het voorspatbord eraf gevallen.

Reacties

JD 6430 The Best
MAchtige trekkers die 6410 😄 lkkr nat hier trouwens 😛
fendt818vario
@JD 6430 The Best Ben er zelf heel wijs mee jah. Later was het spatbord aan de kant van de uitlaat eraf gevallen. Waarschijnlijk door teveel bagger eronder.
JD 6430 The Best
@fendt818vario ZOu best kunnen. Heb men vader ook een keer gehad met ploeg nop zware grond, de hele tijd al giga banden door de blabber en toen ineens was het spatbord weg. 😛
caseih1056xl
Prachtig 😃 😃 was lekker nat toen 😛
StefanZ
Ik rij toch liever fendt... en had jij vandaag les in c051?
fendt818vario
@StefanZ Ik rij liever op deze JD dan onze andere Fendt trekkers. Op school? Ja LB.

@caseih1056xl Dankje, was toen te nat vond ik. Ik heb liever dat het droog blijft, dat gaat veel mooier.
Fendt_John Deere
Mooie combinatie! 😃 Over een paar weken is het alweer zo ver! 😛
fendt818vario
@Fendt_John Deere Zeker mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6410 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!