Foto van een Deutz-Fahr Meerdere, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 09-06-2012 om 20:33:33, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

jordi 1455
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere, bezig met poseren.

Reacties

Valtrapowerr
Machtige maaiers.
Fendt_favorit
@Valtrapowerr

Klopt, maait niets mooier dan die Kuhn PZ maaiers (of Deutz-Fahr Drummaster) zijn toch hetzelfde.
Valtrapowerr
@Fendt_favorit je vergeet Vicon CM 😃
Fendt_favorit
@Valtrapowerr

Ja idd, alleen de huidige Vicon maaiers is het toch niet meer..
Valtrapowerr
Nee de huidige zijn weer andere..
jordi 1455
@Valtrapowerr
ja, nu laat vicon ze bouwen door JF-stoll
Valtrapowerr
Jep en JF is geen PZ
Fendt_favorit
Idd, de huidige Vicon (JF-stoll) maaiers is rommel.
jordi 1455
@Fendt_favorit
Wij hadden vroeger een JF maaier gehad en daar hadden we veel plezier mee, maar toen ree iemand de maaier krom en moesten hem inruilen. Daarvoor hadden wij weer een JF gekocht maar dan uit een nieuwere serie maar dat was rommel.
De monteur zij: er is ook altijd wat kapot bij jullie, maar geen week later kwamen er al andere boeren met kapotte maaiers.
Husqvarna
@jordi 1455
De nieuwe Vicon Expert heeft ook 4 gelijke trommels, het PZ principe is 2 grote aan de buitenkant en 2 kleine in het midden, schijnt mooier te maaien ook.

Kuhn heeft de Vicon-CM wel iets veranderd, de tandwielenbalk is niet meer uit 1 geheel, maar uit losse delen, makkelijker te vervangen, en elke maaierbreedte heeft allemaal dezelfde schotelmodules.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!