Foto van een John Deere Interieur.Ja heur, weer eentje met bijna 34.000 uur :D. Foto is geplaatst door RobinBos op 09-06-2012 om 21:28:44, met 20 reacties.

John Deere Interieur

RobinBos
Foto van een John Deere Interieur.

Ja heur, weer eentje met bijna 34.000 uur 😃

Reacties

deerecase
Welke trekker dan??
Nils
De Jd gps denk ik
JD3010
33.876 uur? Dat is bijna 4 jaar continu.
Basis JD GreenStar RTK station niet?
RobinBos
Nee dit is gewoon een rover zoals ze dat noemen, deze zit op een trekker.
Kwaliteitjes 😄
RobinBos
Kwam er vandaag nog eentje tegen met ruim 35.000 uur
ford8630power
Ding staat altijd aan zeker? 😃
Siebenga
Dit is de ontvanger van de sateliet dan ofzo? die de uren telt? sja wat is daar spannend aan
RobinBos
Gps ontvangers zijn dit, die van een basis station staat altijd aan, 24/7 52 weken per jaar, maar die van de trekkers (zoals die op de foto) niet.
hobbyboer
@RobinBos @Siebenga

Ik snap dit ook niet helemaal, wat wil je zeggen met deze foto?
Dat deze gps-systemen van uitmuntende kwaliteit zijn en dus zoveel uren meegaan? Of dat er met gps zo verschrikkelijk inefficient gewerkt wordt en er dus veel uren noodzakelijk zijn om het werk af te krijgen? 😉

Deze gebruiker heeft het aantal uren dat de ontvanger aan blijft staan nadat de trekker uitgezet is zeker vrij hoog staan?
RobinBos
@hobbyboer dat het spul ontzettend lang mee gaat 😉 Je schrijft het in principe vrij snel af (net als bij computers), maar het spul kan lang mee.

Misschien dat ze die uren in het verleden wel lang hadden staan. 24uur is maximaal, dat tikt wel aan.
CaseCS130
4 jaar bij continu gebruik, voor elektronica niets bijzonders lijkt me.
RobinBos
@CaseCS130
zet maar eens een radio of tv 24/7 4 jaar lang aan, die maken dat niet vol hoor 😉

en die van de foto, die zat op een trekker, dus niet continu aan, tillingen van de trekker, erop en er weer af enzo, ik vind het een hele prestatie 😄
CaseCS130
@RobinBos Ken genoeg pc's die jaren achter elkaar dag en nacht lopen. Radio draait hier ook 24/7, al een jaar of 8/9. Electronica heeft weinig componenten die aan slijtage onderhevig zijn. Zolang er betrouwbare (geen goedkope chinese meuk) componenten worden gebruikt kan dat spul jarenlang probleemloos draaien.
RobinBos
@CaseCS130 valt in de praktijk vies tegen hoor. Die basis stations draaien op 230/12 omvormers, industriele kwaliteit, maar dat heeft ook lang geduurt voordat we een goede vonden die 2 jaar vol maakte, de meeste zijn met 10 maanden op.
Het spul moet goed vocht dicht zijn. deze gps ontvangers staan dag in dag uit in weer en wind. Dat moet goed water en lucht dicht zijn, anders gaan de componenten coroderen. overigens willen condensators wel eens ploffen, en fets fikken er ook wel eens uit, dus die zijn wel degelijk onderhevig aan slijtage.
fendt fan
En een telefoon dan die staat ook 24/7 aan.... meestal is alleen de batterij versleten
RobinBos
@fendt fan haha wat voor telefoon heb jij dan? ik moet er ook zo een 😛
fendt fan
Slijtage aan een pc zie je toch ook bijna niet, alleen de software moet soms eens verandert worden
@fendt fan haha 😃 laat me niet lachen aub, ik heb 4 jaar elektronica gedaan, dan zie je wat als je herstellingen uit moet voeren, moederborden doorgebrand, ontplofte condensatoren, voedingen opgestookt, printbanen doorgebrand, etc
En dat zijn dingen die niet onder heven worden aan extreme trillingen / vochtigheid in vergelijking met een gps ontvanger 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!