Fendt 720 [i]Vario[/i] als Demo trekker bezig met schudden en op de achtergrond de Fendt 936 [i]Vario[/i] met Pöttinger maaicombinatie die net vertrekt.Binnenkort meer op [url=http://farmingpictures.

Fendt Meerdere

mike_v
Fendt 720 Vario als Demo trekker bezig met schudden en op de achtergrond de Fendt 936 Vario met Pöttinger maaicombinatie die net vertrekt.

Binnenkort meer op farmingpictures.wordpress.com

Plaatje? 😉

Reacties

T202Valtra
.+1
pekkerietfan
Prachtige foto!
lintelll
@mike_v
Kan een aardige schudder achter deze trekker 😛
fstokman
Mooi uitlaatje 😄
rick newholland
Prachtige foto
mf-toon
Van wie zijnd dees combi's?
mike_v
@lintelll De 720 is enkel op demo, nu hing er een Claas VOLTO 1050 achter, misschien wordt wel met deze opgeraapt, ipv via de loonwerker 😉.

@mf-toon Deze zijn vanmorgen 'geleverd' bij een landbouwer in de buurt. De ene als demo, de 936 als vervangtrekker.
jeroen13
Mooi!
KOETIE
Monster mooie foto!
landbouw
Mooi zo, bevalt die 720 julie ? wij hebben hem een week geleden ook gehad 😄
mike_v
@landbouw
De trekkers zijn niet van bij ons ofzo, maar van een landbouwer in de buurt.
Dit was een van de eerste percelen waar hij gebruikt werd, dus kon nog maar weinig over gezegd worden 😉. Wel waren ze van plan met deze te gaan oprapen, dus zal dan nog eens horen als ik erbij kan zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!