Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 6410, 3350 en 3120, bezig met poseren.In het midden men oudste die ik al 19 jaar heb, rechts men nieuwste aanwinst.

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

JD6930
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 John Deere 6410, 3350 en 3120, bezig met poseren.

In het midden men oudste die ik al 19 jaar heb, rechts men nieuwste aanwinst.

Reacties

Deere Hunter
Mooie miniaturen! ik heb ook nog een 6410
JD6930
Quote @Deere Hunter:
mooie miniaturen! ik heb ook nog een 6410

Is idd mooi spul! Die 3350 heb ik van Geert-Jan m(de Kok) gehad bij men geboorte. Heeft eerst heel wat jaren in de doos ergens in een kast getaan (om beschadigingen te voorkomen tijdens de kinderjaren) en vervolgens rond men 14e - 15e denk heb ik hem gehad om hem bij de rest te zetten. Nu heb ik sinds enkele maanden gelukkig een vitrinekast waar ik ze in kan zetten, zoals je ziet. Zit geen krasje op. Alleen de achterhef is op enkele stukjes een beetje verf af, maar meer niet. Die 6410 is men 2e JD miniatuur denk die ik heb, die heb ik ondertussen ook al wel heel wat jaren, sinds 2002 denk en die 3120 is de laatste tot nu toe. Die heb ik afgelopen vrijdag gekocht bij de Kok omdat ik geslaagd ben en men contract bij ah is verlengt. Vond dat ik hem dan wel verdiend had. Ook al hangt er wel een aardig hoog prijskaartje aan, maar men ouders betalen de helft, dus dan gaat het nog.
Deere Hunter
Oke! ik heb ook een verzameling! allemaal john deere's!
JD6930
Quote @Deere Hunter:
oke! ik heb ook een verzameling! allemaal john deere's!

Oke. Blijft mooi spul! De echte en miniatuur!
Deere Hunter
@JD6930

toch heb ik liever een echte!! 😃
JD6930
Quote @Deere Hunter:
@JD6930

toch heb ik liever een echte!!

Haha ik ook. 😛 Alleen dan denk ik dat men banksaldo zo de - in gaat en dat wil i ktoch ook niet. 😛 Maar zo'n JD 920 bijv. lijkt me wel wat ja. Heeft men opa ook een gehad als eerste trekker. Alleen het is te duur.
Deere Hunter
@JD6930

wij hebben een loonbedrijf ik vind het wel leuk! we hebben ook nog de trekker waar mijn opa mee begonnen is een Farmall BMD

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!