Foto van een Deutz DX, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door arjan de knooierd op 17-06-2012 om 21:04:27, met 12 reacties.

Deutz-Fahr DX 3.60

arjan de knooierd
Foto van een Deutz DX, bezig met poseren.

Reacties

dx11
Deutz-Fahr Dx 3.60
selten
Ik, dx11 en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz DX (Poseren) naar Tractoren Deutz-Fahr DX 3.60 (Poseren)
sjonnies
mooi ding ook nog se de laaste zijn nog geleverd met sv
arjan de knooierd
@sjonnies

en wat is het verschil als ik vragen mag anders machtig trekkertje is net maand geleden nieuwe koppelingsplaten ingekomen
chrizzie6230
Ha zo'n combi hadde wij ok eerst een 3.60 met een holaras voerbak maar die is al een toidje weg
arjan de knooierd
@chrizzie6230

ik vind het maar niks hele bult druk je ale op en broeit als een gek troep heb liever dat je een blok afsnijd en dan een muurtje hebt waar je het dan tegen opdrukt kost wat meer tijd maar geen gebroei!
vedder
@sjonnies Volgens mij heeft Sieberg Veenendaal geen dx 3. 60-en meer geleverd, maar dx 4.11, of het moeten nog variocabs geweest zijn
chrizzie6230
@arjan de knooierd

ik snap er niet veul van maar wij voerden er geen kuil mee als je dat bedoelt. wij voerden er altoid die penne die onder de witlof zitte en bostol mee. dat is bierbrouwers afval. in ieder geval kuil snede we altoid met een redrock kuilhappert an de voorloier en dat in de stal uut elkaar trekke er mee.
EP_MWM_power
Hee disse trekker is van henny hollywood ja woon ie doar now noast?
arjan de knooierd
@EP_MWM_power
hah woon ik naast ja familie he!

ik ben die stroeve die stro van jullie koopt toevallig nog wat in de aanbieding?
EP_MWM_power
@arjan de knooierd
dat heldert de zaak op!
Ma wij hebt vast nog wel wat over
moar dan mut ik wel eem weer een nummer hebn van joe
of van je va dan bel ik eem wanneer wij hen persn goan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 3.60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!