Foto van een net nieuwe Fella schudder, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door steyrfanrob op 21-06-2012 om 21:55:58, met 12 reacties.

Fella schudder megazet trans

steyrfanrob
Foto van een net nieuwe Fella schudder, bezig met poseren.

Reacties

Deur324
Had je niet beter een grotere kuhn kunnen kopen, als toch een beetje het loonwerk in gaat. of zie ik dat verkeerd, trouewens wel prachtige schudder hoor.
steyrfanrob
@Deur324 na ik probeerde het nog bij mijn vader maar hij wilde toch niet happen er zijn hier meerdere mijnwerkers in de buurt met grote schudders dus daar komen wij zowiezo niet tussen jammer genoeg en we hebben zelf 10 ha land dus groter hebben we eigenlijk niet nodig .
Valtrapowerr
Of een lely 900, daar kun je wel mee aankomen als loonwerker
marco2250
Dit ding is toch ook super naar mijn idee
Deur324
Maar jullie wonen toch op de hogendijk, boerderij naast jaap de boer, daar ligt toch veel meer als 10 hectare achter die boerderij van jullie? want hoeveel koeien en hectare hebben jullie dan als ik vragen mag?
steyrfanrob
@Deur324 we zijn gestopt en de achterste stukken verkocht.
Deur324
Oke en wat doe je nu dan met al dat gras van die tien hectare, want je hebt wel aardige nog wat spullen, kraan kuilverdeler etc en aan die heb je die grond verkocht als ik vragen mag?
steyrfanrob
@Deur324 we verhuren schuur en hebben ons eigen voer.
Deur324
Oke en het aan wie hebben jullie het land dan verkocht, kom ook uit omgeving, ben wel nieuwsgierig welke boer dat land van jullie gekocht heeft dan?
steyrfanrob
@Deur324 verstralen
Deur324
Okee hadden jullie vroeger veel koeien, en zijn jullie gestopt omdat jullie er klaar mee waren, of geen opvolging?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella schudder megazet trans ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!