Foto van een John Deere 6125R van Westrenen Kesteren, bezig met poseren op de avond voor de R-evolutiedagen bij Geert-JandeKok BV in Etten-Leur.Een zeer geliefde trekker of een zeer ongeduldige klant?

John Deere 6125R

JD6930
Foto van een John Deere 6125R van Westrenen Kesteren, bezig met poseren op de avond voor de R-evolutiedagen bij Geert-JandeKok BV in Etten-Leur.

Een zeer geliefde trekker of een zeer ongeduldige klant? Vandaag(25-06) is deze trekker na dat de vrachtwagen stil stond binnen 6 minuten weer gelost in Kesteren.

21-06-2012-Etten-Leur

Reacties

JJ
Waarschijnlijk gewoon te lange levertijd gehad. Zoals dat met alle machines gaat.
JD6930
Quote @JJ:
Waarschijnlijk gewoon te lange levertijd gehad. Zoals dat met alle machines gaat.

Kan best. Deze is alleen al wel bij Westrenen geweest denk voor deze naar de Kok Etten-Leur ging. Dus dan moet het wel erg druk ingepland zijn rond die trekker als ze deze niet konden testen terwijl er ook nog een andere gewoon stil langs de weg staat.
niels vanderpeet
Mooi trekkertje maar is i ook met ad bleu of hoe dat spul ook heet
JD6930
Quote @niels vanderpeet:
maar is i ook met ad bleu of hoe dat spul ook heet

Hadden ze bij Fendt enzo gewild. Deze is zover ik weet tot 2014 Ad-Blue vrij. 😉
Fendt-411 vario
Mooi , wel jammer dat er geen extra werklampen en fronthef op zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!