Foto van een USA Equipment Mengvoerwagen, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door wouter_ op 02-07-2012 om 16:19:12, met 9 reacties.

USA Equipment Mengvoerwagen

wouter_
Foto van een USA Equipment Mengvoerwagen, bezig met poseren.

Reacties

Fendt926Driver
@wouter_ hoe bevalt de wagen? ben nog bezig met een 2e handse 20m3 2 vijzels met 2 losdeuren en een losband voor, en eigen hydro op de wagen. wat van deze opties zijn wel goed en welke minder? hoe groot is deze en hoeveel pk staan ervoor? veel onderhouid aan?
@Fendt926Driver
waar staat die wagen en wat voor eigen hydr systeem zit erop? heeft die wagen hier gelopen??
(dan zit er geen losbandje voorop)
Oja, mijn getrokken wagen was dezelfde, maar dan een 24m3.
zelfde onderstel, vijzels en kuip.
zie www.heersinkvoedertechniek.nl
staan nog wel wat foto's op.
Fendt926Driver
@HeersinkVoedertechniek weet niet waar die wagen gelopen heeft maar hij draait nu in luxemburg, komt begin oktober vrij en dan kan ik hem uitproberen. wat bedoel je met wat voor eigen hydr systeem? volgens mij is er maar 1 eigen hydr systeem en dat zijn pompen bijop de aftakas op de wagen met electronisch of hendels naar de trekker. wagen hoeft niet bij jou te hebben gelopen maar wouter heeft er een opstaan ging er vanuit dat dat bij hem is en wou vragen hoe een usa equipment wagen beviel. weet dat jij een zwart witte wagen had met een case met voorlader ervoor. wist niet dat dat een usa equipment was. hoe beviel die wagen en doet de boer die hem gekocht heeft er nog steeds mee? wat zijn de aandachts punten van zon wagen?
wouter_
@Fendt926Driver
Ik kan je er weinig over vertellen. Deze foto heb ik genomen bij een bedrijfsbezoek in de Walen 😉
xtx 200
Het is de zelfde als peecon
mf6495
@fendt926Driver

wij hebben ook zo'n voerwagen gehad. is zeer goed bevallen. weinig onderhoud aan. en wij hadden er meestal een trekker van 90pk er voor staan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de USA Equipment Mengvoerwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!