Foto van een Lanz Bulldog D 1616, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door RF-HanomagR19 op 03-07-2012 om 18:05:55, met 3 reacties.

Lanz Bulldog D 1616

RF-HanomagR19
Foto van een Lanz Bulldog D 1616, bezig met poseren.

Reacties

Romco14
De aandraaischijf spuit je die nog of laat je hem zo?
Want wij hebben hem blauw en persoonlijk vind ik dat mooier uitzien.
Ook de velgen mogen van mij een rodere kleur krijgen.
Is maar mijn mening, dus je hoeft je er niet al te veel van aan te trekken. Verder ziet het spuitwerk er mooi uit. de kap blinkt mooi.

Ook zitten er een maatje grotere banden op als die van ons.
RF-HanomagR19
Moet hem nog een keer blauw maken, maar dan moet ik eerst autolak op de goede kleur laten mengen. Maar er komt sowieso een kap overheen. Hef en de panzitting staan ook nog in de grondverf.

Velgen vind ik wel mooi van kleur en deze bosbanden zijn ideaal (bij 1.5 bar deuken ze nog in terwijl BKT of andere banden al keihard zijn, vangt mooi de schokken op tijdens het rijden) past ook bij de trekker van mijn pa, velgen bijna de zelfde kleur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lanz Bulldog D 1616 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!