grond weg rijden voor firma aertssen in kallo met de nieuwe beco :P. Foto is geplaatst door jdenmfenfendtfanaat op 06-07-2012 om 15:21:33, met 9 reacties.

Fendt 924

Grond weg rijden voor firma aertssen in kallo met de nieuwe beco 😛

Reacties

J0hnDeere7930fan
De Dezeure weg?
@J0hnDeere7930fan

dezeure is binne om te revisere en komt derna terug
J0hnDeere7930fan
@jdenmfenfendtfanaat

ah, welken tracteur gade daar dan voorhangen?
@J0hnDeere7930fan

voorlopig den mf terug en dan op termijn voor ne andere zien
JJ
Machtig mooie Beco. Bevalt die ook een beetje ten opzichte van de Dezeure? Of is het nog te vroeg om dat te vragen?
@JJ

ja bevalt goed ik heb er nu anderhalve week mee gereden maar inderdaad binne een paar maanden ga ik dat beter kunnen zeggen
JJ
Hij lijkt kleiner als de dezeure in ieder geval. Ma volgens mij is deze Beco ook hoger. Bevalt de Fendt ook nog goed? En rijd je nogsteeds op TMS?
@JJ

op de foto lijkt hij meschien kleiner maar als je ernaast staat helemaal niet 😉 ja de fendt heeft ondertussen 12000 u de laatste tijd ree de tms niet zo goed meer omdat er een stangetje van de sturing van de boit uitgesleten was maar dat word nu gemaakt in het bouwverlof

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 924 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!